Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona19

Pomocy! Błagam niech mi ktoś odpisze!!!

Polecane posty

zgadzam się z tym. Ale co taki facet ma zrobić z dziewczyną jeśli ona nie chce dawać sięobmacywać? Musi jakoś ją zmusić, urobić, żeby mu na to pozwalała. No i to robi. Rozumiesz? A że lekceważy jej uczucia to inna sprawa i o tym się nie wypowiadałam.

wirtualnie - problem jest odwrotny : co ma zrobic dziewczyna z facetem , ktory lubi obmacywac ? widze, ze sie rozumiemy tylko troche niedokladnie.

ja tez nie mialam takiego problemu .

Gość zrozpaczona19
dziekuje ci za ten link poszukam. Jestem naprawde zrozpaczona, wykorzystalam juz kazda waszą radę a on dalej upary

nie każdą;) ale jak wszystki to wszystki. Wykorzystaj moją. Mamy sobotę. Do poniedziałku ani słowa, ani sygnałka. Przeczytaj książkę.

Gość zrozpaczona19
nie moge tak, jutro mamy isc na impreze urodzinowa :( razem!

Gość zachowalas sie na imprezie
jak kobieta z klasa. tak trzymac.Calowanie i sciskanie sie w miejscach publicznych jest nieeleganckie. To on sie powinien podciagac.

zrozpaczona - nie wyobrazam sobie rozwiazania tej sytuacji inaczen niz poprzez rozmowe. ja tego nie widzialam i nie bylam w twojej skorze , ale publiczne obmacywanie - nawet swojej zony czy narzeczonej - kojarzy mi sie z czyms brzydkim. powinnas mu powiedziec co czujesz w takiej sytuacji . uczucia - a zwlaszcza publicznie - okazuje sie inaczej. taka rozmowa moze wiele poprawic , wierz mi.

to przynajmniej przeczytaj. Nie jest doskonała, ale przesłanie jest dobre. I nie daj się zmienić.