Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opryszczka

Ratunku mam opryszczke!!!!

Polecane posty

Gość opryszczka

dziś rano obudziłam sie z opryszczką na ustach . co mam robić , zeby zniknęła?? Używam na zmiane Hascovir , zowirax i Vratizolin... i jest coraz większa.. pomocy

Tylko lekarz i recepta na Heviran + zakup vit. B compozitum !

Gość Niunia 16
wez troszke soli z woda taka zeby byla wilgotna i nanies na opryszczke, uwaga bedzie pieklo ale powinno pomoc, i nie dotykaj tej opryszczki!!!!!!!!

jak już ją masz to i tak nic nie pomoże :) możesz jedyne złagodzić skutki

Gość niedawno tez mialam opryszczke
tak jak juz tutaj radzila dziewczyna, bierz witamine b complex. mozesz sobie zrobic oklad z czosnku. plasterek przyloz do opryszczki i trzymaj chwile- tylko uwazaj, strasznie piecze!!!! mozesz tez posmarowac sobie mascia cynkowa albo pasta do zebow (tylko bez jakis bajerow). pomoc moze tak taki oklad, tabletka aspiryny rozpuszczona w 2 lub 3 kroplach wody, posmarowac tym opryszczke. ja jeszcze smarowalam ja sacholem. po 5 dniach nie bylo juz jej:)

Gość Niunia 16
a ja na wieczor dostalam i na noc sola posmarowalam a rano juz jej nie bylo. a duza byla

Gość opryszczka
dzieuje za rady ..:)

sa takie plastry w aptece jakas nowosc za ponad 20 zl sa i niby jak sie je naklei to nic nie widac i zmniejsza sie w szybkim tempie ale sama nie probowalam wiec nie wiem jak ejst naprawde

Gość soda soda soda
Heviran - i opryszczka zniknie na długi czas. To lek, ktory leczy ten wirus, bo, jakby ktoś nie wiedział, opryszczka to wirus. Jeszcze Tribiotic pomaga. Takie małe saszetki z maścią za 1,50.

Gość allis
Co do tych plastrów, to owszem opryszczka jest mniej widoczna, ale dłużej się goi. Ja używam ich tylko awaryjnie, jeśli chcę ukryć to paskudztwo przed ludźmi.

Gość sssssssssssfffffffffff
ale wy macie problemy...rany boskie!! wyskoczyła i za kilka dni zniknie!! koplejna idiotka co z domu nie wyjdzie bo ma syfa na twarzy.

Gość niedawno tez mialam opryszczke
eh:/ opryszczka to nie jest zwyczajny syf. skoro tak piszesz to chyba jestes szczesciara i nigdy w zyciu nie mialas opryszczki. super miec warge jak angelina jolie i do tego obolala:/ i trzeba ze wszystkim uwazac

Gość opryszczka
dziękuje za wparcie dla tych, którzy rozumieją.. co znaczy 3 centymetrowa boląca opryszczka w samym centrum ust, zwłaszcza kiedy pracuje sie z ludzmi, a nie ze scianami, słupami czy rowmi itp.

VROTIZOLIN czu jakos tak - jest naprawde skuteczny :)

Gość sssssssssssfffffffffff
wcele nie należe do osób które nie mają takich problemów, przeciwnie, właśnie przedchwilą odpadł mi strupek bo mam tą tzw skwarkę. mam je dosyć często. mało tego, walcze z trądzikiem, mam problemy z hormonami, nie jestem pięknością. mało tego, jakoś wcale nie czuje potrzeby zwierzania się z mych problemów na jakimś głupim forum. więc sądze, ze ta głupia opryszczka wcale nie jest problemem.

Gość do ssssfffff
Ty chyba nie wiesz co to pryszczka i jak moze nawet pokrzyzowac komus plany!!! W tamtym roku mialam bardzo wazna rozmowe kwalifikacyjna i prawie pewna swietna prace. Dzien przed rozmowa wyskoczylam mi WIELGACHNA oprycha!! Opryszczki mecza mnie od lat, ale takiej nigdy jeszcze nie mialam. Wygladalam jak malpa! Nie moglam isc na te rozmowe i niestety praca przeleciala mi kolo nosa. Opryszczka nie mogla zagoic sie przez ponad dwa tygodnie. Jedzac bardzo uwazalam, ale niestety srednio co dwa dni pekal mi strup, bo za mocno rozchylilam buzie. Nie zycze nikomu takie koszmaru, wiec prosze Cie nie pisz takich rzeczy! Pytalam sie potem znajomego lekarza i powiedzial mi, ze opryszczka moze wyskoczyc pod wplywem stresu. Musialam sie wewnetrznie denerwowac ta rozmowa(chociaz mi sie wydawalo ze nie) i stad ta opryszczka. Dzisiaj ni stad ni zowad wyskoczyla mi w tym samym miejscu wielka opryszczka!:(:( Rano, kiedy jeszcze nie bylo pecherzykow posmarowalam to miejsce olejkiem pichtowym, potem citroseptem ale nie pomoglo:((( To jest po prostu jakis koszmar!

Gość opryszczka
witaj w klubie opryszczek :/ ja właśnie robie sobie okłady z soli.. nie chce zapeszac, ale chyba jest jakby mniejsza.. ( bo chyba już większa być nie moze)

Gość najlepsze
takie prowadzenie organizmu, by nie dopuścił do wyskoczenia opryszczki. Po krótce: 1) prawidłowe odżywianie(wysokowitaminowe, optymalniebiałkowe) 2)trening rekreacyjny na poziomie potu 3)higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4)pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl A jak już, to w bardzo wczesnej fazie Zowirax

Gość najlepsze
wirus opryszczki siedzi w organiźmie i tylko jak organizm z jakiegoś powodu(stres, przemęczenie, niedożywienie etc.) zostanie osłabiony, to momentalnie wyskakuje, najczęściej nad ustami

Gość nic nie pomaga

Gość do sssfff
Opryszczka zrobila mi sie tak wielka, ze dzisiaj siedz w domu i nawet do sklepu nie moge wyjsc. Gorna warge mam jak malpa. Co zrobic aby sie szybciej zagoila?? Dzisiaj rano przeklulam sobie wyparzona igla pecherzyki, wylecialo duzo plynu, ale oprycha i tak jest wielka:(( Jak sie przygotowuje te oklady z sola?

Gość gośćbettty
To jest problem... Czekałam na wizytę z Ministrem..... I mam się wypowiadać a opryszczke mam jak orzech laskowy

Gość gość
Na opryszczę Hascovir control, tylko właściwe, bo nic innego na mnie nie działa. Zawierają acyklowir, ale są dostępne bez recepty, więc zawsze mam je przy sobie, właśnie na takie niespodzianki z rana jak opryszczka.