Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakac mi sie chce i wyć..

JESLI KTOS SIE ZLITUJE NADE MNĄ TO NIECH PODA MI CWICZENIA NA POGRUBIENIE ŁYDEK!

Polecane posty

Gość DO tej wyżej
skoro mówisz, że jesteś umięśniona to raczej nie bedziesz ani dobrze się czuć z wagą 52kg ani tym bardziej wyglądać, lepiej nie chudnij za wszelką cenę, bo teraz masz super wymiary i skoro jeszcze twierdzisz, że masz mięśnie to tylko pozazdrościć:)

Co do ramion, zgadzam sie.. chudziutkie (wczoraj jak ogladałam Jak Oni śpiewaja, zauwazyłam ze mam tak samo chude ręce jak Agnieszka Włodarczyk. Nie wyglada to za ładnie:( ) Codzien staram sie podnosic cięzarki ( 5kg), zeby wyrobic sobie miesnie w rękach. Póki co- róznicy nie widze

Moje są takie : wzrost: 170 cm biodra 92 cm talia 67 cm udo 54 cm łydka 36 cm kostka 24 cm ramię 24 cm nadgarstek 15 cm i ręce faktcyznie mam za chude :o ważę 51-53 kg :)

hahaha kto to pisze ze 30 w ramieniu to patyczek :D moje 24 to patyczek ale 30 to juz raczej nie patyk tylko patyczysko :p

Fajna Magdulka podejrzewam, że wygladamy mniej wiecej podobnie;) Co do mojego \"chudniecia\". Wszytsko jest ok. Jedynie dobija mnie tyłek i uda.. Niedługo zamieszkam z chłopakiem.. chciałabym wygladac ładnie w bieliznie.. miec apetyczna, mała pupe.. :)

ale dzeiwczyno Ty przeciez masz super ciało !! w sumie masz wszędzie o 1 cm lub 2 cm mneij a ja sobie nie wyborażam bym mogła mieć mniejsze wymairy a nawet w tych rękach to chciałabym zgrubnąc tylko,że to chyba trudne :P a Tobie nie mowi nikt,że jasteś chuda ?? Bo mnie co najwyżej te grube dziewoje :D bo afecci zawsze chwalą,że super ciało :)

Gość LOMATKO BOSKA
szkapy wstretne

Gość bez zeba na przedzie
kurcze ... jak czytam ten topik, to widze siebie lol. Z ciekawosci wzielam cm do reki i sie pomierzylam :D wzrost - 171 talia - 67 biodra -93 udo - 53 lydka- 35 kostka -23 nadgarstek - 15 ramie -26 dosc zblizone do Fajnej Magdulki,ale waze 59

Gość nie masz za chudych
niepotrzebnie sobie wmawiasz