Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracownica biurowa

Jakie głupoty zdarzają się w pracy ?

Polecane posty

Gość Pracownica biurowa

U mnie niedawno ktoś...ukradł papier toaletowy z WC. W kuchni jest często strasznie nabrudzone. Faceci nie krępują się i przeklinają przy paniach.

Gość hehm...
moglabym bloga na ten temat napisac :D ale dajmy na to dzień wczorajszy: dyro (50), na szczęście nie mój, rozmawiając ze swoją podwładną (57), rozpiął spodnie, spadły mu do kolan, poprawił gacie, obejrzał sie na mnie (pracuję w pokoju obok, sciany przeszklone, drzwi otwarte) i krzyknął zebym nie podglądała, przez cały czas dawał wskazowki tej swojej pracownicy, po czym podciągnął spodnie i poszedł....

Gość o maj gad
no ja nie moge, to jest takie WIELKIE ze facet przy babach przeklina ?

Gość uwiezcie mi
kultury troche;/ babach...zalosne;/

Gość renomowana_andrea
moja koleżanka bedac w 2 miesiącu w ciązy i dpopiero poprzedniego dnia mowiąc dyrektorowi złamała deske w wc..nie wiem jakim cudem. ale ten byl lepszy - zadzwonił do sekretariatu i zapytałs ie po co ona jest w kosztach i z jakiego tytułu bo rano jeszcze sam na niej siedział, był nieżły ubaw :D

Gość o maj gad
kobieto, nie mów o kulturze, gdy nie umiesz pisać słowa "uwierz". ja całe zycie chodzilam do szkoly z facetami, pracuje z facetami, czesto mam do czynienia z ludzmi, którzy pracują dla kopalnie, dlatego niecenzuralne słowa nie robią na mnie wrażenia, sama też klnę, ale nie uważam że należy z tego robić aferę,. u mnie są rózne akcje, w pracy, m. in czesto sie zdarza ze cały dział wychodzi niemal na kolanach z pracy ,tak wszyscy są nawaleni, dlatego, te wasze "głupoty" robią małe wrażenie.

Gość uwiezcie mi
buahaha...a co ma ortografia do kultury? ;/ ja zajrze do słownika ort., a Ty sobie znajdz pojęcia słowa 'kultura' bo nie wiele ma to wspolnego z zasadami pisowni;/ chyba, ze Cie uraziłam :o

Gość o maj gad
no wlasnie kultura z ortografia ma wiele wspolnego,ale widze ze tego nie zauwazyłas.

Co jedna to lepsza:P Fajna praca:P tylko uwazaj, zeby ktoś Cię nie zapial od tylu, jak tak wychodzisz na kolanach z pracy. Niemal :P Babo jedna niewychowana:D Uwiezcie mi, nie ma o co sie klocic ;)

Gość uwiezcie mi
persymona :) ok ok ja sie z nikim nie kłoce (mam dosc spokojny charakter:) ) ale nie lubie jak ktos a) o kobietach mowi baby b) twierdzi, ze przeklinanie przy nich to norma c) łączy kulture z ortografią ale nic:) o maj gad na znak pokoju przesyłam kwiatka 🌼 nie klocmy sie :)

Gość uwiezcie mi
ale on chyba nas wszytskie wrzucil do jednego worka ze niby jestesmy babami? ;)

Gość o maj gad
baby to baby, ja sie nie kłocę:) w koncu facet tez sie moglby obrazic, ze ktos na niego mowi chłop :) a sie nie obraza:) ja sie po prostu do tego przyzwyczaiłam, ze czesto w czasie rozmow ktos do mnie mowi " mowie ci chlopie.." - dlatego przeklinanie mi nie przeszkadza. ortografie łączę zazwyczaj z kulturą dlatego, ze mam pogląd, ze ktoś kto nie umie posługiwać sie własnym jezykiem jest po prostu pół debliem, albo całkiem debilem. bo ja rozumiem, ze mozna nie znac obcego jezyka, ale zeby kaleczyc swoj to tragedia. Co za tym idzie, jak ktos jest debilem to moim zdaniem jest pozbawiony kultury, bo nie wie, co to takiego. Spokojna głowa, mnie nikt nie zapnie, ja zawsze wychodzę ostatnia :)

Gość uwiezcie mi
swietnie!:D jestem debilem?:D

Gość banialuki
Do "o maj gad" - u ciebie też chyba z niektórymi rzeczami oczywistymi na bakier, co widać po nicku:-P Wredna jesteś i tyle. Najpierw kogoś wyśmiewasz a później się szczycisz tym samym co ta osoba napisała. Zdecyduj sie.