Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaczek81

a ja chce tylko 4-5 kilo mniej

Polecane posty

a tak a propos hawajko to Ty masz 70 w talii??Ja mam przy wadze 66 kg 64-65 w talii... a kiedy waze miedzy 59(bo tyle wazylam w wakacje rok temu)-63 to mam w tali 62-62

Ty chyba masz figurkę gruszki bo jak czytałam to chcesz zrzucić z bioder i ud.. u mnie akurat te miejsca mam bardzo chude : czt. 48 udo i najszerszym miejsu i 88 biodra w najszerszym miejscu.... zależy mi tylko by mieć tyle w talii co TY ;) z ud i bioder nie schudne bo już nie mam z czego :D pogada,y wieczorem bo już GG mi działa :D

tutaj dziewczyny piszcie... Hawajka- ja to mam figurę dopiero..zgroza...ni to gruszka, ni jakbłko...;) Moje wymiary to 90-70-95 Zależy mi by spalić tłuszcz z talii, więc mamy podobny cel a Czerwona Jarzębinka ma inny problem...Cwiczę hulahopem ale jak narazie cm nie ubywa...(za to cellulit zaniknął i zrobiłam się jędrna) Wspierajmy sie dziewczyny, do lata niedaleko.Chcę wazyć tyle co w zeszlym roku.

zielonooka czarownica - ja też ćwicze hula hopem .... codziennie 30 minut ... jako takiej tali jak mają dziewczyny o figurce klepsydry nie bede mieć .... a talia 62 cm mi się marze ... za miesiąc zapewne tyle nie uzyskam ale za 3 może może :)

hej dziewczyny:) chccialabym przylaczyc sie do Was.... Mam 165 cm wzrostu i waze 54 kg.... noo i chcialabym tak do 51 kg zejsc:( Tylko nie wiem jak.... Myslicie ze hula-hop todobry pomysl?

hula hop jest dobre na talie ... bardzo dobre... fajnie masuje brzuszek :D

Hawajka25- ja hulam codziennie około godziny, jestem twarda jak kamień ale sadło nadal siedzi tam gdzie nie trzeba ;)... Marzę o talii 65 cm...a powiem Wam że nawet jak kiedyś ważyłam 49(dawno temu) to w talii miałam 66.Mam taką budowę niestety...niedość że talia sporawa, jak utyję to tylko tam włazi... Ogólnie nie przeszkadza mi to że nie mam figury klepsydry, ale tylko wtedy kiedy nie mam sadła, bo w tej chwili jak patrze na te zwały to mnie szlag trafia...Współczuje dziewczynom co mają do zrzucenia po 20 kg albo i więcej.Jak one muszą się czuć?

no i zmykam teraz do hulania...grunt to wytrzymałość dziewczyny... ja walczę od trzech miesięcy niemal bez skutku...Moje zycie w tym czasie bardzo się zmieniło na plus co wpłynęło niekorzystnie na sylwetke ;)...

Czesc,Czesc!!!! Macie racje dziewczyny=>hawajka...zielonooka ;-) Ja jestem typowa gruszka i jak tyje to w biodrach i udach... hawajka=>ja mam w udzie 54 cm a chcialabym bardzo miec 50-51 nooo...najwiecej 52...te 2 czy 3 cm nieduzo w wygladzie zmieni,ale z to ile zmieni w psychice!!!No ja w talii mam tak jak pisalam 64-65 cm natomiast w bidrach 94-95 a chcialabym naturalnie miec 90... Co do cwiczeni to staram sie plywac od miesiaca 2-3 razy w tygodniu i codziennie cwiecze okolo 45 minut na stepperku ...mam taki ktory chodzi w jednej plaszczyznie i po skosie...Fajny...:-)

:) ja jestem chudzina w biodrach 88 - czyli prawie nic ... a uda 48-49 ... talia 69 a chciała bym to 62 cm .... chociaż wiesz ... przy mojej figurce taką liczbe osiągne przez bardzo płąski brzuch..

Hawajka25 spokojnie możesz uzyskać te 62 w talii.Z tego co widzę masz z czego zrzucić... A Ty Czerwona jarzębinka, coś mi się zdaje że masz świetną figurkę...wiem, wiem dla Ciebie ona nie jest fajna.Zawsze tak jest, dla niektórych moja figurka też jest niezła, ale ja się bardzo źle czuję Ps. w udzie mam 52 cm, w łydce 33cm a nad kostką tylko 20, jednakże do nóg nic nie mam(nawet mogłyby być grubsze nieco).Tak jak pisałam jestem drobnokoścista podobnie jak Jarzębinka, dlatego przy 58 kg wyglądam grubo a większość sadła wlazło mi w talię... Dzisiaj już czwarty dzień jestem na diecie a efektów nie ma...Tak jak ktoś już tu pisał, przy drobnej nadwyżce organizm się broni przed utratą, ale ja mu pokażę!!! ;) Piszcie dziewczyny, ja tu zaglądam kilka razy dziennie, ale nie siedzę ciągle przed kompem, zasiadam tylko na chwilkę by coś przeczytać, ewentualnie napisać...Trzymajcie się cieplutko

Gość gjgs
Hawajka, jak bym siebie czytala, nogi chude, dupa tez, rece jak zapalki a w talii 68 cm, jak wciagne to 64 ;)

zielonooka czarownica - to nie było miłe ze mam z czego zrzucić .... darowała byś sobie takie komentarze

zielonooka czarownica -nie chce się kłócić ale ten text nie był miły ...

hm...coprawda patrzyłam tylko na Twoją wagę, a teraz zauważyłam że jesteś bardzo wysoka, więc Twoja waga nie jest duża, czyli nie masz za bardzo z czego schudnąć.Oj gafę walnęłam, ale absolutnie nie miałam nic złego na myśli.Wybacz

nic się nie stało ... ale troszkę niemile to się czytało ... w sumie ja powinnam napisać wzrost też ...

Cześć dziewczyny, moge do Was dołączyć ? bo tak sie poniewieram po różnych tematach ale nigdzie sobie nie moge znaleźć miejsca ..;) Tez marze, zeby schudnąc 5 kg. Zaczełam od wczoraj i jestem na diecie South Beach. Mam nadzieje, ze do końcaczerwca uda mi sie schudnac. Myslicie, ze to realne? wzrost-170cm waga- 57 moje wymiary: łydka-33 udo-49 biodra-84 talia-70 (dramat:/) biust-82 (bez komentarza ) CEL-52kg :)

Gość fhgfj
Hawajko zartujesz ? 180 cm i tylko 49 w udzie i 88 w pupie i to najszersze miejsce ? Sory ale to mega chudosc przy twoim wzroscie, w anoreksje popadniesz ja myslalam ze masz 165 cm gora, ja mam takie wymiary i nosze rozmiar 36- 34, waga 49 kg, wow

fhgfj - ja się nie odchudzam ... jedyne moje ćwiczenie to hula hop a mój cel to : a ja chce tylko 4-5 cm w talii mniej i tyle

kurcze dziewczyny niezłe macie wymiary.. ja ze swoimi 57 kg mam w talii 71, udo 55 (!!!!), biodra 97!!! z tym że ja mam cienkie kości... łeeeee....długa droga przede mną!!