Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra brata

mój brat pisze na tym forum udając kobiete

Polecane posty

Gość siostra brata

brat to forum przeglada od dawna, wiedzialam, że na nim pisze.bylo to dla mnie cos normalnego az do wczoraj, kiedy przypadkowo odkrylam jego pseudonim jakim sie posluguje.jestem w szoku, moj brat podaje sie za kobiete.pisze tu od tak dawna i nikt sie nie zorientowal?dlaczego on to robi?

Gość czy to jakis znany nick
podaj go!

Gość siostra brata
Niebieskooka Szatynka czy jakoś tak...

Gość cscvssc
czekamy

Gość siostra brata
a jego drugi nick to jeb

Gość siostra brata
nie podszywajcie sie pode mnie prosze.nie podam brata nicka bo napewno go znacie on juz tu pisze od dawna, dlaczego on to robi, czy cos jest z nim nie tak?

Gość siostra brata
z ciebie taka kobieta jak z mojego brata mezczyzna :D

Gość proktolog amator
a co ma być nie tak? tu większość nie ujawnia płci i udaje kogoś innego, to o co cho?

Gość brat siostry
:D🖐️ to nie ja to podszyw:p

Gość jak nie chcesz ujawnic nicka
to sie bujaj :O

jestem naprawde w szoku, zastanawiam sie po co on to robi, w zyciu jest normalnym facecet ma kolegow i nie przejawia jakichs dziwnych zachowan.a tu nie mam pojecia czemu pisze jako dziewczyna, i nie wyglada to na zarty, bo porusza rozne kwestie, zreszta to juz trwa tak dlugo.mysle zeby z nim porozmawiac ale sie na mnie rozzlosci, chociaz i tak pewnie trafi na ten topik i wyda sie, ze ja juz wiem

Gość proktolog amator
a ja właśnie odkryłem że moja dziewczyna jest moim bratem, nie wiem co sie dzieje, to jakieś dziwne

Gdyby to był jednorazowy wybryk to bym zrozumiala ale on juz tu pisze od bardzo dawna poslugujac sie kobiecym nikiem, wczoraj przegladalam wszystkie jego posty i jestem przerazona.on podaje sie za kobiete, pisze tak jakby nia byl.zaczynam sie zastanawiac czy nie ma jakiegos problemu, moze on czuje sie kobieta?

no chyba nie oczekujesz od nas odpowiedzi...sadzisz ze my wiemy jak jest jak nawet nie wiemy o kim gadamy???....pogadaj z bratem a nie trujesz dupsko...:O

nie wiem co to oznacza ale jest to dziwne, a raczej nienormalne, bo to nie sa z jego strony zarty.wcielil sie na tym forum w role kobiety i kazdy go tak postrzega kiedy tym czasem jest facetem!dla mnie to przerazajace, to co czytalam, kazdy post pisany w formie zenskiej, porusza kobiece problemy, flirtuje z mezczyznami z tego forum, dla mnie to jest okropne, nie wiem co o tym myslec.

Gość to zalezy co pisze
jesli radzi jak zlapac faceta to pol biedy, gorzej, jesli o tym,ze czuje ruchy plodu w 32 tygodniu, albo zwierza sie z wlasnych damskich orgazmow

Gość ja przez pól roku udawałam
faceta, a mysle że ze mną w porządku. Mąż o tym wiedział, fajnie się bawiłam i tyle.

...to chyba twojego brata sprawa co robi a nie twoja...troche chyba wyolbrzymiasz to wszystko a juz napewno za bardzo ingerujesz w jego prywatnosc...zastanow sie kto tu jest dziwny i ma dziwne zachowanie...tak nie mozna to nie etyczne...jeszcze tu wchodzisz i nam o tym piszesz nie podajac dowodow wiec teoretycznie mieszczasz w zyciu bez podstaw...

zdziwilabys sie gdybym ci powiedziala i pomyslalabys o nim tak samo jak ja, bo w zadnym wypadku nikt tego nawet nie podejrzewa, ze kafeterianka, ktora znacie i lubicie jest mezczyzna.

no i co z tego ze erotycznie gada z facetami?? głupi faceci ze daja sie wciagac w internetowe igraszki...kobiety poznaje sie w inny sposob nie tutaj...a on rownie dobrze moze sobie robic jaja i nic wiecej...

Gość Kruszynka..
jasne siostro znam Twojego brata czesto piszemy do siebie na gg;)

mialabym ubaw nic wiecej...nie traktuje tutaj ludzi na poziomie lubisz lub nie lubisz...jedne nicki mi sie dobrze kojarza inne gorzej nienawidze tylko wszechpolki ale jak bylaby facetem tez nie akceptowalabym jej pogladow ...jak dla mnie wszyscy tutaj moga byc obojnakami i robic co chca...wolny kraj...daj zyc...a jak chcesz to wyjasnic to jeszcze raz powtórzę POGADAJ Z BRATEM....

Gość póki nie znamy tych postow
nie mozemy oceniac, czy to jaja czy dewiacja, wiec raczej ten topik i rozwazania na temat nie maja sensu