werciac555 5 Napisano Maj 22, 2021 Ja dla mojej nastolatki kupiłam taką bluzeczkę w typie: T-Shirt, model: 55577-007 W kolorze czerwonym, ma okrągły dekolt, logo z cykorii na piersi, krótki rękaw. Elastyczny materiał, dopasowany fason, 100% bawełny w materiale. Świetnie pasuje do spódnic jak i spodni. Ja zamówiłam ją tutaj online: https://crossjeans.pl/ona/odziez/t-shirty/55577-007-red Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Maj 31, 2021 W carrefourze mają ceny niskie jad dawniej, promocje co jakiś czas się zmieniają i tym razem między innymi są własnie zabawki z okazji dnia dziecka przecenione o nawet 30% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Maj 31, 2021 15 godzin temu, Dorka123 napisał: W carrefourze mają ceny niskie jad dawniej, promocje co jakiś czas się zmieniają i tym razem między innymi są własnie zabawki z okazji dnia dziecka przecenione o nawet 30% Też się dałam skusić na zabawki i całkiem nieźle oszczędziłam. Ale wzięłam też zestaw na taras i leżaki Carrefour zawsze mnie czymś do siebie przyciągnie jak patrzę do gazetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach