Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiaaaa

Apel do zakompleksionych dziewczyn!

Polecane posty

Gość anusiaaaa

Tyle tu dziewczyn, które uważają, że są brzydkie i beznadziejne...Uwierzcie mi, że to nieprawda! Też tak o sobie do niedawna myślałam. Ale postanowiłam się zmienić. Pozbyłam się grzywki, przyciemniłam włosy, zamieniłam okulary na soczewki, zaczęłam się inaczej ubierać. I dzisiaj usłyszałam, że bardzo się zmieniłam i ślicznie teraz wyglądam:) Dziewczyny, nie warto tracić czas na narzekanie. Zmiana fryzury i makijaż działają cuda. I nie chodzi o to, żeby podobać się facetom. Zróbcie to dla SIEBIE! Wszystkie jesteście piękne, tylko nie zawsze umiecie to pokazać. :)

Gość blablabla....
ale niektóre to takie maszkarony ze im nic nie pomoze

Gość wrozka honorata
Kazda kobieta jest piekna gorzej z karyplami rodzaju meskiego:P

Gość anusiaaaa
Nie ma brzydkich dziewczyn :) Są tylko zaniedbane. Czasem okulary dodają uroku. Ja też nie śpię na forsie, a właściwie to moi rodzice, ale oni wiedzieli, że soczewki to moje marzenie no i po baaardzo długich namowach się zgodzili ;) Jestem teraz zadowolona z mojego wyglądu chyba 1 raz w życiu. A jeszcze rok temu wyglądałam jak potworek :/

Najtrudniej jednak zadbac o figure :O Ale przyznaje racje 🖐️ Nie ma co sie dolowac i narzekac, trzeba znalezc to co w nas najlepsze :classic_cool: 🌻

Gość szalallala
soczewki sa tanie. ja place za miesieczne (opakowanie na trzy miesiace) okolo 70zl.

Gość faceci bardziej
tylko jak zadbać o figurę, jeśli i tak jem niewiele, a ciagle tyję:(

Gość no dobrze
ja nosilam soczewki przez 4 lata, ale 2 lata temu sie uwrazliwilam i nie moge nosic na stale. Jak okazjonalnie zaloze i nic sie nie dzieje to jestem happy. Nia kazdy moze nosic soczewki i to boli.

Faceci bardziej - w takim razie musisz miec spieprzony metabolizm...

Gość
szalallala -----> ja mam kieszonkowe 100zł na miesiąc, nie stać mnie na taki wydatek :/ poza tym musiałabym mieć takie do astygmatyzmu, a podobno są droższe... dopiero jak zacznę zarabiać (pracy niani nie liczę :/), to sobie zafunduję...

Gość faceci bardziej
chyba mam:( tylko nie wiem od czego, bo nigdy się nie odchudzałam...

Gość faceci bardziej
tylko usiąść i ryczeć, albo przestać cokolwiek jeść... życie zawsze daje nam wybór:(

Gość
dziwaczna egzystencja -----> no właśnie próbowałam zarabiać jako niania, ale te marne grosze nawet na festiwal Open\'er nie starczą... jako studentka dzienna nie mam szans na normalną pracę :/

Gość
powinnam dodać: W MOIM MIEŚCIE :P

Gość SGGW
Co za beznadziejny temat:O

Gość why

Gość GuanaBanaKumkwat.
KTO TO JEST KARYPEL?

laserowa korekcja... ostatnio moja lekarka na mnie nakrzyczala,jak o to spytałam... podobno to jednak jest baaardzo niedobre. Tzn w młodym wieku wszystko fajnie,ale na starość zaczyna się koszmar. Operacja polega na ścięciu rogówki..czyli oko będzie wrażliwsze i w przypadku choroby późniejszego wieku..nie da się już przeprowadzić żadnej operacji...