Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniusiaaaaaaaa

ZLE MI,bardzo zle

Polecane posty

Gość niuniusiaaaaaaaa

ja juz nie wiem co mam myslec:( nie chce znowu przechodzic przez najgorsze:( myslicie ze jak facet zdradzil jeden raz i nic go to nie nauczylo to jest w stanie zrobic to drugi raz? sytuacja z dzisiaj...wyszedl do toalety a tu nagle dwa smsy jeden od kolegi co zdarzylam zauwazyc a drugi nie wiem od kogo...i mowie ze dostales chyba smsa...a on mowi ze kolega cos napisal...mowie mu dostales dwa smsy....to wyrwal mi sie jak jakis opetany i zrobil ze mnie idiotke ze przeciez dostal jednego...a na wlasne oczy widzialam ze dwa!! klamie mi porosto w twarz....:( ja juz nie wiem co mam z soba nawet zrobic:(

Gość blablabla....
rzuc go

Gość zrob mu loda

Gość niuniusiaaaaaaaa
ostatnio znalazlam przypadkiem w jego telefonie zdjecie jakiejs dziewczyny i jego smsy do niej ze teraz trudno mu bedzie zasnac i takie rozne slodkie pierdoly... w szal wpadlam...:( jestesmy ze soba 4 lata zdradzil mnie...walczylam o niego jestesmy razem...myslalam,ze to go czego nauczylo...ale co sie okazalo?facetom chyba ufac nie mozna.Czuje sie tak strasznie oszukana a najgorsze jest to,ze nie wiem co mam z soba zrobic...i co z nimz robic...:(

Gość wspolczuje
:(

Gość tyymm
"zdradzil mnie...walczylam o niego" zaraz, zaraz, on ciebie zdradzil a ty jeszcze o niego walczylas? :o

Gość niuniusiaaaaaaaa
nawet nie wiecie przez ile ja juz przeszlam...tyle upokorzen ale tez i wiele dobrych chwil...jestem ladna madra dobra dla niego...moze za dobra niczego mi nie brakuje...a on mnie tak oszukuje:( czym ja sobie na to zasluzylam?ja nie wiem jakbym mogla byc z nim a pisac jakies smieci do innych obcych dziewczyn nierozumiem:(

Gość niuniusiaaaaaaaa
kochalam go...kocham:( i dlatego walczylam...nie umialam bez niego zyc...wszytsko bylo tak bardzo beznadziejne...byl obok mnie ktos kto darzyl mnie wielkim uczuciem przez ponad rok czasu...a ja przez ponad rok czasu odrzucalam tego kogos dla niego...i co z tego mam:(siedze i placze...

kochasz go a on nie jest ciebie wart z tego co piszesz ale wiem cos o tym mnie jeden osatnio oszukał w poważnej sprawie , a teraz czekam na jego odzew bo nadal o nim myśle ale nie moge sie ponizyc do tego stopnia żebym go prosila o spotykanie sie

Gość niuniusiaaaaaaaa
to tak strasznie boli kiedy drugi czlowiek ktory byl i jest obok ciebie tak bardzo blisko przez tyle czasu zawodzi....ale jaki jest tego powod:( moze mu sie znudzilam,moze szuka nowych wrazen nie mam pojecia...

Gość 25 latka
placz pomaga wyzwolic negatywne uczucia a facet ktory tkwi u twojego boku to niedowartosciowany pacan,ale oczka mu sie otworza tylko moze byc za pozno trzymaj sie

Gość niuniusiaaaaaaaa
czasami az sie zyc odechciewa...wiecznie cos...ale co ja komu zrobilam ze musze przez to wsyztsko przechodzic:( czuje sie teraz jak taka glupia gaska za moimi plecmi sie tyle dzieje a ja nie mam o niczym pojecia...jak mozna oszukiwac osobe z ktora sie jest? jak? dla mnie nie pojete!!

Gość *vi-vi*
hej! zrób coś pożytecznego i rzuć go w końcu , otwórz oczy i zobacz co robisz, jesteś z facetem który Cię nie szanuje !!! Skoro Cię raz oszukał! Zdradził! to znaczy ze nic nie jest wart!! Są na tym świecie faceci, którzy nie zdradzają swoich kobiet!!

Gość niuniusiaaaaaaaa
czasami chcialabym zeby mnie tkos tak szczerze przytulil zwyczajnie pocalowal poglaskal po glowie,powiedzial ze jestem najwazniejsza na swiecie...podniosl mnie troche na duchu chcialabym kochac i przede wsyztskim byc kochana....juz chyba zapomnialam jak to jest...on chyba tez...poza seksem zadnych przejawow jakichkolwiek uczuc nie ma...

Gość *vi-vi*
na pewno zajdziesz fajniejszego faceta!!! Takiego, który Cię będzie kochał z całego serca!! No i szanował!!!

Gość 25 latka
lepiej teraz przejrzec na oczy aniżeli będac w malzenstwie kochana uciekaj jak najdalej bo zwiazek z nim niczego dobrego nie wróży

Gość *vi-vi*
zgadzam się 25 latka z tobą , taki związek nie przynosi z czasem nic dobrego, same troski....

Gość niuniusiaaaaaaaa
tak trudno zostawic to wsyztsko i odejsc...gdybym kiedys po tych jego wyskokach postapila inaczej byc moze nie siedzialabym tu teraz i nie plakala...to wsyztsko jets takie niesprawiedliwe:( ja wiem wiem nie tylko ja mam takie problemy,ale nie potrafie zrozumiec dlaczego faceci sa tak bardzo egoistyczni...jezeli chce sobie romansowac to niechyb mnie zostawil i tyle...a nie za moimi plecami...beznadzieja

Gość Emkaaaaaaaaaaaa
jesli raz przebaczysz zdrade to nie zawacha sie tego jeszcze raz powtorzycjezeli juz widzialal jakies smsy to ie wachaj sie tylko jak najszybciej rzuc drania bo wychodzi na to ze prowadzi podwojne zycie Dobrze radze!!!

Gość *vi-vi*
niusiaaaaaa, rozumiem Cię że jest Ci ciężko go zostawić... ale wydaje mi się że to najlepsze rozwiązanie, boli jak cholera, ale przynajmniej zaoszczędzi Ci jeszcze większego bólu w przyszłości

Gość *vi-vi*
ja po rozstaniu z byłym chłopakiem płakałam równe 2 tygodnie, jakby ktoś najbliższy mi umarł...ale potem było już tylko lepiej.... a po pewnym czasie spotkałam faceta, który mnie naprawdę szanuje i bardzo mocno kocha.. i Tobie życzę tego samego!!!!!

Gość 25 latka
faceci egoistami , zdarzają się, i owe kobiety natura ludzka jest poskręcana jak korkociąg ,ale naprawde nie warto męczyc się z kimś kto nie docenia twojego uczucia ,zaufaj ,nie chce paralizowac doswiadczeniem,ale pózniej niebywa lepiej

Gość *vi-vi*
niusiaaaa tylko już nie płacz!!! i głowa do góry!!!

Gość niuniusiaaaaaaaa
Kobietki bardzo podnioslyscie mnie na duchu,jeszcze nie wiem co z tym wsyztskim zrobie,musze sie chyba z tymi myslali przespac...

Gość 25 latka
spij ,a nowy dzień może przyniesie ci cosik fajnego,w koncu zaslugujesz jak my wszyscy:)

Gość pekam
mnie te zjest zle fatalnie okrutnie,bol niemilosierny:(

Gość niuniusiaaaaaaaa
dopiero teraz zauwazylam ze ktos jeszcze napisal.... powiedz co sie dzieje dlaczego jest ci zle?pewnieto samo.... facet tak?

Gość meżatka jeszcze
niusia ja wlaśnie jestem w trakcie rozwodu z takim przypadkiem, stracilam 10 lat życia na gada i teraz mam tylko zal do siebie dlaczego na to pozwolilam jeśli nie jesteś jeszcze z nim zwiazana to skończ to żeby uratować siebie teraz możesz odejść, jak bedziesz jego żoną i jeszcze bedzie dziecko to pozostanie ci ryczeć w poduszke bo wtedy odejść jest już o wiele trudniej zastanów sie i zapytaj siebie czy chcesz spedzić życie z kimś takim, czy chcesz zawsze zastanawiać sie od kogo dostal wlaśnie smsa, do kogo pisze, czy jest ktoś inny czy nie .... ja popelnilam ten bląd i teraz mam taki zal w sercu do siebie samej bo powinnam byla to skończyć, czas mija , przeżylabym a potem może spotkalabym kogoś z kim bylabym szcześliwa ty masz tą możliwość, jesteś mloda , spotkasz wartościowego chlopaka który cie pokocha i nie bedzie dostawal dziwnych smsów.. każda kobieta zasluguje na to żeby być kochaną i czuć sie kochaną, jeśli tak nie jest to znaczy, że wybrala zlego faceta