Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka tragedia.

Kochałam gnoja, zaufałam mu i tak źle na tym wyszłam !

Polecane posty

Gość Taka tragedia.

Zaraził mnie grzybicą, opryszczką, Bóg wie czym jeszcze, boję się że mam hiv czy jakąś kiłę. Jestem załamana. Zakochałam się, po 9 miesiącach zdecydowalismy sie na wspolzycie, bralam tabletki antykoncepcyjne, nalegal ze skoro je biore to po co prezerwatywa, ze bedzie uwazal, zaufalam mu, wypytywala o byle zwiazki itd I tak to sie skonczylo, nagle grzybica, nagle opryszczka, jak mu powiedzialam to zachowal sie bezczelnie. Zmienilam wersje wydarzej kilka razy, jesli chodzi o byle zwiazki, rzucilam go a teraz zyje z poczuciem winy, wyrzutami sumienia, mam zal i czuje sie strasznie wykorzystana i pokrzywdzona. Teraz mam schizy, problemy zdrowotne i niesmak na cale zycie.

Gość Taka tragedia.
Zmieniał a nie zmieniłam

olej dupka! nic więcej zrobic nie możesz. czasu nie cofniesz. boli, jak się okazuje , że ktoś komu ufałaś nie był tego wart, ale przeżyjesz to:) nie masz wyjścia :P

Gość Taka tragedia.
Najgorsze ze nie wygladal na chorego, nie bylo zadnych widocznych objawow choroby wenerycznej, cieszyl sie zdrowiem itd Zalamka :( Mozliwe ze mogl nie wiedziec ?

Gość no i ....
o co ci chodzi ??

Gość a ja jestem do niczego
na wszelki wypadek zrób komplet badań i dziękuj Bogu, że się dupka pozbyłaś. oby niczego poważnego ci nie zostawił w prezencie.

Gość Taka tragedia.
Ale zarazil mnie, bede nosicielem do konca zycia, nie zwiaze sie juz z nikim, zyc mi sie nie chce przez tego gnoja :(((( Cale zycie przede mna i taki start, jesli chodzi o zwiazek :((( Nie dosc ze serce zlamane to jeszcze takie brzemie

mógł nie wiedziec. u mężczyzn często niektóre choroby nie są \"widoczne\" powiedzmy:) może odczuwał jakies objawy, ale mógł je zignorowac. gdyby wiedział, ze jest chory, to pewnie coś z tym by zrobił, tak mi się wydaje. amógł tez wiedziec i bagatelizowac:( zresztą to i tak chyba nie ma już znaczenia? czy ma?

Gość no i ....
z czym do konca zycia ?? bo nie kapuje....

opryszczka to jednak nie hiv. medycyna idzie do przodu. sprawdź chlamydię jeszcze no i inne rzeczy.

Gość Taka tragedia.
Chodzi o to, ze nawet swojego chlopaka nie moge byc pewna, skoro taki numer mi wywinal, i jak tu teraz zaufac, pozbierac sie z tego.

Gość znam ja to
mnie także mój pierwszy partner seksualny zaraził grzybicą ohyda, teraz muszę się leczyć całe szczęście zrobiłam badania na obecność wirusa hiv i jestem zdrowa no w głowie mi się to nie mieści, miałam 21 lat, czekałam z seksem, a tu taka niespodzianka a z tą grzybica same problemy :( teraz mam nowego partnera i nie wiem jak mu powiedzieć a poprzedni ... lekarz mówi , że mógl nie wiedzieć, u meżczyzn grzybica przebiega podobno bezobjawowo

nie ty pierwsza i nie ostatnia zawiodłaś się na partnerze! spróbuj sie pozbierac do kupy po całym tym zajściu. zrób porządek z choróbskiem i zacznij zyc bez niego.

kochanie nikogo nie możesz być pewna. takie czasy.

Gość Taka tragedia.
Ginekolog powiedzial ze to chory nawracaja i taka opryszczka choc nie daje widocznych objawow to juz bedzie do konca siedziec, ten wirus. Malo jeszcze wiem o tej chorobie, to swieza sprawa, teraz bede sie bac zwiazac, czuje sie okropnie. I ma znaczenie czy wiedzial, czy nie, bo jak wiedzial to bym gnoja nawet zaskarzyla, ze taka krzywde mi zrobil :(

no sorry, o chorobach wenerycznych słyszałaś. trzeba było prezerwatywy używać. chcesz żeby cię sędzia wyśmiał? bierz się w garść, a następnym razem prezerwatywka.

musiałabyś mu udowodnic ze wiedział, a to jest trudne. tak mi się wydaje. jesyne co zostaje to używanie prezerwatyw. ja sama muszę się zbadac na choróbska weneryczne, bo mój były mnie zdradzał. mam nadzieję, że nic nie wyjdzie

Gość Taka tragedia.
Nawet nie chce myslec o hiv, zoltaczce, kile i chlamydii itd Boje sie zrobic badania, tak sie zeschizowalam, to bedzie koniec zycia, jesli sie okaze ze mam takie cos. Dziekuje za rady, pojde na pewno ale strach jest tak wielki ze zaczynam swirowac, plakac mi sie chce i nawet zaczelam siebie nienawidzic. Ten gnoj nawet mi zarzucil ze musiala go zdradzic, jak on smial, myslalam ze mu glowe urwe, bezradnosc straszna i ta nienawisc nagla, nigdy czegos takiego nie przezywalam.

co do postu o prezerwatywach. ok, zaleca się używac, ale w okolicznościach kiedy obydwoje byli zdrowi i w stałym związku, to zaczyna się stosowac antykoncepcję bez środków zaradczych na choroby. to normalne moim zdaniem

Gość znam ja to
a my korzystaliśmy z prezerwatyw, a i tak zaraził mnie tą okropna grzybicą a potem jeszcze zostawił, po pierwszym razie mówię wam, tragedia z tymi facetami

no nic, musisz się trzymać.

Gość do autorki topiku
przepraszam ale opryszczka mozna sie zarazic od kogokolwiek,nie trzeba do tego kontaktu sex.moglas sie zarazic od kolezanki,albo od pani w tramwaju,czy gdziekolwiek...:O

Gość znam ja to
ja przed wynikami na obecnosc wirusa hiv po noach nie spałam myślalam, ze zwariuję, tak się bałam szczególnie, że mój poprzedni partner z tego co się dowiedzialam, to połowę Krakowa zaliczył :/

taka tragedia- a jaka w tym Twoja wina?! to on okazał się ch..., nic na to nie mogłaś zaradzic. to on zawinił, pamiętaj o tym!! przytulam

Gość Taka tragedia.
Wiem, ale tak go kochalam, ufalam mu, wypytywalam, tak pienie mowil, tak pieknie klamal, znajome tez radzily, ze moge sie zdexcydowac na sex bez prezerwatywy skoro to moj chlopak i wiaze z nim duze nadzieje a tu taki klops, zaluje jak cholera. Ale uwazam ze nie zasluzylam na takie konsekwencje, bo nie z glupoty to zrobilam a milosci i pelnego zaufania.

Gość do autorki topiku
wiekszosc facetow klamie nie wiedzialas o tym??masz zadatki na ofiare,wspolczuje...

Gość Taka tragedia.
Od kolezanki, kogos w tramwaju ? Opryszczka intymna ?

Gość nataszaaaaaa
ja przeżywałam to samo tyle że ja poszłam do łozka pierwszego dnia znajomości i o zgrozo bez gumki.Na początku nie miałam żadnych objawów ,jednak nigdy nie miałam brązowych plamień ,do tego niedługo muszę zrobić sobie test na obecnośc hiv boje się ,chociaż dobrze się czuje jednak nigdy nic nie wiadomo

Gość chory temat .....