Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatekkniebieski

JAKIES WSZYSTKO TO DZIWNE

Polecane posty

Gość kwiatekkniebieski

od miesiaca chodze z chlopakiem on ejst bardzo dobry dla mnie bardzo ale bardzo szybko sie zaangazowal wczoraj bylismy w barze i ja nawet nie moge sobie pogadac z m,oimi kolegami bo on juz jest zly zazdrosny to wszystko sie za szybko dzieje:(to mnie od niego odrzuca jak tak robi codziennie chce sie widziec jest wspanialy ale przesadza:(mam 21lat chce jesazcze troche skorzystac z zycia chodzi mi o imprezy ze znajomymi ale on mi nie pozwala bo jest mega zazdorsny

Gość ta co lubi lato
a on jest w twoim wieku czy starszy ???

Gość kwiatekniebieski
on ma 23lat ja naprawde niechce sie ejszcze pakowac w jakis powazny zwiazek powiedzialam mu to a on i tak swoje meczy mnie to najgorsze jest to ze jestem pod presja bo jego znajomi powiedzieli ze jest on bardzo zakochany we mnie i jak go zostawie to sie moze to zle skonczyc :(

Gość ta co lubi lato
jemu sie chyba milość pomylila z poczuciem posiadania na wlasność porozmawiaj z nim , że tak być nie może , jeśli sie nie zmieni za jakiś czas odizoluje cie od wszystkich znajomych i zaczniesz sie w tym zwiazku dusić

Gość kwiatekniebieski
chce go zabierac ale on niechce chodzic wczoraj to czulam sie jakbym zrobila cos strasznego bo gadalamz moim kolegom z ktorym sie dawno nie widzialam: on tego nie rozumie jest bardzo dobry ale ja tez chce troche miec swojego zycia czy to jest cos zlego