Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyściocha

Brzydzę się seksu oralnego.A wy?

Polecane posty

Gość czyściocha

nigd nie włożyłabym sobie do ust penisa partnera tymbardziej wiedząc że może się spuścić.czy jest ktoś kto nigdy nie uprawiał takiego seksu? pytanie do obydwóch płci.

Gość falafla
Ja też tak myślałam, dopuki nie poznalam mojego narzeczonego. Taki sex z nim to przyjemnosc :) A poza tym lubie jak mi się "odwdziecza" tym samym :)

Gość czyściocha
Natomiast o dziwo nie mam nic przeciwko pieszczotom oralno - analnym, co więcej nawet to lubię.

Gość Franek500
Poznalem kiedys taka dziewczynę.Miala 28 lat , tez brzydzila sie seksu oralnego.Mało tego , powiedziala ze nie bedzie depilowala cipki bo ją boli jak odrasta.I nie goliła.I tez nie chciala abym ja piescil ustami w tamtym miejscu.Masakra.Rozeszlismy sie.

Gość ona1
A jakie to sa pieszczoty oralno- analne.Wytlumacz mi , gdyz jestem zbyt mloda i malo wiem na ten temat!

Gość baśka85
lizanie czekoladowej dziurki mówiąc prosto

Czysciocha-to ty wolisz lizac pupke niz piescic penisa? Nie wiem czy cie dobrze zrozumialam?

Gość baśka85
jakiś idiota się podszył pode mnie ten ostatni komentarz nie jest mój. :-(

Gość tuptus
czyściocha żartujesz ? to facet cie ma lizać a ty nic ??? a który sie na to zgodzi ? jak przyjemnosć to dla obojga albo wogóle

Gość JA 2
A ja nie brzydze siesexu oralnego tylko, brzydze sie wtedy kiedy facet nie dba o siebie.Jak tylko o tym pomysle to robi mi sie niedobrze!

Gość Tanke
Gdzieś tu na forum jest taki gość o pseudo Reiter, skontaktuj się z nim to sprawi że będziesz łykała sperme jak nektar. On robi takie sztuki psychologiczne, potrafi sprawić cuda. A potem Ty możesz robić cuda swojemu