Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 22

Milczal miesiac i nagle ....

Polecane posty

Gość monika 22

zaczal puszczac mi sygnalki i dzwonic o 3 w nocy!!! Zniknal bez sladu a teraz sie glupek przypomina!!! w odstepach tygodniowych wpada w ciag i meczy telefonami i sygnalami caly wieczor/noc!! Gnida bez honoru!!!

Gość monika 22
Olewam. Oczywiscie,ze olewam, ale to jest takie denerwujace!! Co on sobie wyobraza?!!!!!

Gość zegarynkaa
nie ma sie czemu dziwic, co 2 chlop tak ma Moj po 3 tyg odezwal sie, powiedzial ze chce aby bylo dobrze, wypilismy kawe i wrocil do siebie. Po czym odezwal sie po miesiacu i trzasnelam mu drzwiami przed nosem , to sie obrazil i napisal maila ze urazilam jego godnosc.

Gość Maximka
do mnie o 12 w nocy wydzwaniał mąż koleżanki :-O

Gość monika 22
Ja rozumiem,ze moglby cos napisac, zachowac sie jak czlowiek honoru, ale po co. lepiej swirowac sygnalami calutki wieczor!!! Nienawidze, nienawidzem, nienawidze!!

Gość monika 22
* "nienawidze"

hmm no to faktycznie pojebało mu sie cos w głowce.... moze zmin nr??

Gość monika 22
U mnie "i chocbys upadl na kolana i chocbys blagal, to juz nie dziala na mnie...":D Klamliwa swinia!!!!:O:O:O

Gość zegarynkaa
ja np zmienilam numer:)

Gość HalinaKER
a moj milczal pol roku bo nie wiedzial czy mnie kocha czy nie wiec zerwal a teraz go olsnilo i chce wrocic...a ja nie wiem co zrobic

Gość monika 22
On ma tyle darmowych minut,ze to nic nie da!! Zreszta jak puszcza sygnalka to nie zdaze go nawet zlapac!!:O:O:O Czujecie klimat? Przestal sie oddzywac z dnia na dzien, bez powodu, milczal miesiac i zaczyna odstawiac takie numery jak dziecko 12 letnie!!! a ma 10 lat wiecej:O

Gość HalinaKER
no po porstu jak rozwydrzone bachory! jeju! tylko odstrzelic ich wszystkich :P

Gość monika 22
Co to za czlowiek!!! Olal mnie, potraktowal jak smiecia i bez slowa napastuje sygnalami!!! :(:(:( Jesli sie to bedzie powtarzalo to musze zmienic numer!! Jeszcze to mi dorobil:( :O:O:O

Gość Dupiszon2
ja jestem taki jak Wasi :( rzucilem a teraz chce wrocic tylko siem boje

Gość monika 22
dupiszon- i slusznie sie boisz!!! Niezdecydowane padalce!!:O:O:O

Gość HalinaKER
odstrzelic ich! bedzie spokoj :)

Gość monika 22
Odstrzelic tego mojego!!!:O Reszte oszczedze ;) Tak klamal,ze jak pomysle o tym to mi slabo. Jakie plany juz robil, ojejuuu:O:O:O Dobrze,ze sie nie zaangazowalam w to bo bylabym teraz calkowicie rozwalona psychicznie

Gość hgjgfujh
:):):)

Gość monika 22
hgjgfujh- co sie cieszysz:P ;)

Gość nic tylko
olac gnoja !:)

Faceci maja jednak ze soba duzo wspolnego:D Znam przypadki meczenia sygnalami:O Wspolczuje;)

Gość annikk
jest taki topik tu " dlaczego on milczy" coz nie powtarzajac sie...moj zero odzewu juz 10 dni, tylko ze ja nie lubie sobie nic wyrzucac ze cos odpuscilam wiec a jkze dzwonilam i pisalam!!...olewka...a ja caly czas amma nadzieje ze sie opamieta i przyjdzie z tekstem ktory pozwoli nie wyrzucic go za prog:// moze i naiwne ale niestety kolezanki mi akurat bardzo zalezy monika rozumioem ze w ogole nie odbierasz? a moze odbierz i niech sie tlumaczy nie korci ciebie zeby uslyszec co ma do powiedzenia? najwyzej sie posmijesz moze:)

Gość ii...
monika wlasnie odbierz zobaczysz co ma ci do powiedzenia bo wiesz roznie moze byc jeszcze zapytam czy on w ciagu tego miesiaca ani raz nie odezwal sie do ciebie ?

Gość .........on.......
chce sie mu ruchac to ci sygnalki puszcza proste jak jestes az taka kretynka to mu opiszesz pa

Gość jytu

Gość monika 22
ii... ----> Teraz juz nie dzowni tylko puszcza sygnalki:O I to po nocach:O Dzwonek mam wyciszony, ale jak sie budze rano to mam pewlno nieodebranych polaczen:O .........on....... -----> my sie nie "ruchalismy" jak to poetycko nazwales, wiec ta opcja na pewno odpada;)

Gość monika 22
annikk----> Tak jak pisalam wyzej, nie odbieralam, bo kiedy dzownil to bylo dobrze po polnocy i nie mialam nawet jak odebrac. Zreszta dzwonil raz, a teraz meczy mnie systematycznie sygnalkami:O [Dzis jak na razie spokoj-odpukac:D;)]

Gość vvcvfc

Gość as....
skoro sie dobija to czegos chce ja bym na Twoim miejscu odebrala kiedy bedzie dzwonil jesli oczywiscie zalezy ci na nim jeszcze.