Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 22

Milczal miesiac i nagle ....

Polecane posty

mi taki koleś zaczął puszczać sygnałki smski itp w dzień przed obroną pracy mgr... nie dość ze nerwy to jeszcze ten puszcza sygnałki ... wiec zadzwoniłam ... opierdzieliłam i skończyłam rozmowe ... następnie wyłączyłąm telefon... mimo ze do faceta coś czułam dla mnie mój spokój przed tą obroną był ważniejszy od Niego ...

ja byłam zbyt zła by odebrać ..... wkuwam na obrone .... a tu dzwoni on.... potem puszczał sygnałki co minute może częściej ... pozatym... on zakończył znajomość ze mną... wiec raczej nie miał co liczyć na coś między nami wiec nie wiem co szukał kontaktu

hahah chyba znajomymi + kochankami ... ja nie chce być jego nawet znajomą bo będzie mnie próbował zaciągnąc do łóżka a tego nie chce ... pozatym to rozdział zamknięty...

Gość Dorint
A ciekawe co on przez ten miesiąc robił i z kim się spotykał, może z jakąś panienką i ona go wystawiła do wiatru, więc on wraca do macierzy. Ja bym go olała, jeśli nie poznał sie na tobie miesiąc wcześniej tzn., że nie jest pewien tak naprawdę o co mu chodzi.

agusia1986 - jak dzieci co mają 4 lata... ON :chodź do mojej piaskowicy pobawimy się ... ONA : nie ON: nie to nie .... ide do innej piaskownicy

hahah - myślał że jak dowiesz ze ma dziewuszke to polecisz do niego i rzucisz się mu na ramiona albo na kolana :D żarcik ... czy faceci kiedyś dorosną ...?

i ten sam koleś w listopadzie znów się odezwał i chciał koleżeństwa z łóżkiem to go wyśmiałam ... to że wg niego mam fajnie ciało nie znaczy że jestem dziewczyną co można sobię ją wziąśc jak książkę z półki i odłożyć i znów jak mu się zachce wziąść z półki i odłożyć ... od tego czasu naszczęście nie pisze :)

ja też ... najgorssze jest to że z persfektywy czasu dla mnie ta znajomość i związek porażką mojego życia .... teraz myśle ze nic nam nie wychodziło ... nawet łóżko :)

ja bym nie mogła być koleżanką faceta z którym kiedyś mnie coś łączyło.... nie było by tej swobody jaką mam przy innych facetach dla których zawsze byłam jestem i pozostane koleżanką ...

Gość monika 22
Dorint---> Tak tez podejrzewam,ze spotykal sie z innymi:O Zreszta to juz niewazne, bo ja nie chce jego powrotu:) Nie chce sluchac zadnych bzdurnych wytlumaczen, ktore bede uwlaczaly mojej inteligencji:O Ja czuje,ze byl ktos inny, a moze nawet inne;)

agusia1986 - nie ma opcji by eks facet był Ci 100% obojętny .... łącz wspomnienia np.... nagle text powie : a pamietasz jak ... i już głupio jest

Gość jlij

Gość b fbbgbb
upupuup