Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieopalona za bardzo

ile trzeba chodzic na solarium zeby sie tak opalic??

Polecane posty

? :(

Gość ktoś mniej więcej
No trochę trzeba. I przy okazji dużo kolageny stracić.

troche tzn. ? 5-10 razy? czy wiecej?

Gość Pytam ladnie i zgrabnie
bardzo ąłdna ta dzeiwczyna na fotkach :) a ja np musze wyść hmmm tak 4 h na słonko żeby tak byc opalona oczywiście będąc super blada po zimie :) w sumei wg mnie to ona opalona nie jest i mnie opalenie sie na taki blady kolor nie sprawia problemu :)

zacznij chodzic na solare to stopniowo zobaczysz w jakim tempie lapiesz opalenizne i ile Ci potrzeba zeby wygladac jak ta dziewczyna

Gość eyy no to
MalagaTikitaki - tylko brzuch mi dobrze łąpie, juz od pierwszej wizyty bło widac, a reszte baaardzo słabo :( a byłam juz chyba z 5 razy! i nadal jestem blada (oczywiscie nie tak tragicznie jak na poczatku). używam przyspieszacza (emerald bay) ale nic oprocz brzucha mi nie łapie

znaczy to pisałam ja :P

co wy dziewczyny robicie że was bierze na solarium i jestescie rownomiernie opalone? :( tez bym tak chciala wiele jest nawet takich co są może nawet za bardzo opalone przez solarium a ja? tylko brzuch mi opala :(:( poradzcie coś :(

to znowu ja, nie wiem dlaczego Ty sie tak opalasz ze reszty ciala Ci nie bierze, mi tez pierwszy brzuch brazowieje ale reszta sie czerwieni i powoli dogania, poczekaj na slonce dzis byla idealna pogoda na opalanie nie pakuj kasy w solarium, a moze zrob sobie piling to zetrze Ci naskorek i wtedy idz na solare tylko troche ryzykowne bo mozesz sie poparzyc

Gość lilianka27
moim zdaniem ani jedna ani druga nie jest bardzo opalona....mają powiedzmy"zdrowy "kolor skóry a nie są popalone jak nie wiadomo co.ja sie opalam na solarium raz na dwa trzy tygodnie zawsze po 10 minut i tak wyglądam,czyli normalnie bez przesady. a może spróbuj na innym solarium,tyle ich przecież wokół,że napewno znajdziesz jakieś najlepsze.mam jeszcze jedną rade nie smaruj sie tymi mazidłami z przyśpieszaczem bo lubią robić plamy niestety,a jeśli jeszcze ktoś ma np suchą cerę to już porażka-tam gdzie są jakieś przesuszenia tam są plamy i wtedy nawet z podkładem nie jest najlepiej.a może jeszcze spróbuj na tubie sie opalać tam w końcu po całej długości są lampy o jednakowej mocy.a do opalania moja propozycja-krem i olejek do opalania Ziaja z masłem kakaowym

melanoma malignum to czerniak złośliwy-jeden z najzłośliwszych nowotworow skory

melanoma malignum to czerniak złośliwy-jeden z najzłośliwszych nowotworow skory

zwykle nie pisze o kims,ze jest brzydki,bo nie chce byc posadzona o zazdrosc,ale to juz ktorys tam topik o tej \"barbie\" i nie moge sie oprzec stwierdzeniu,ze ona ma straszny NOCHAL!!! dla mnie jest tragiczna. ile razy na solarium? zalezy od tego jak szybko sie lapie opalenizna.dla kogos wystarcza 2 razy ktos inny musi pojsc 10 razy.