Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernatural

Dlaczego faceci maja taki gust??

Polecane posty

Gość Helixxx
A mi się to nie otwiera tak jak trzeba

wg mnie ona nie jest pusta - nie ma tempej wytapetowanej twarzy, a wręcz wygląda na śliczną i inteligentną :)

Gość ąskkaaa
ładna dziewczyna ale ten koler włosów i solarka daja wrazenie pustej lalki...Jest ładna i naprawde nie musi stosować takich zabiegów

Gość sosmag
witam, trudno określić czy ta dziewczyna jest mądra bądz inteligentna patrząc na zdjęcie w każdym razie jej uroda nie jest napewno naturalna!!! śmiechu warte!! zrobiona jest na dode lub b spears i tyle.....studio solar, farbowana blondyna z perfekcyjnym makijażem.....jeżeli uważa się za taką naturalnie piękną niech zatem pokaże swoje zdjęcie przed pójsciem spać już bez tapety i ułożonych na lakier pięknie włosków......a może jakieś zdjęcie z pracy??! (założe się że nie siedzi ona za kasą bez możliwości wyjscia do toalety jak nasze kobietki z marketów np:biedronka itp, itd....., jej praca co najwyżej może polegać na podawaniu szefowi kawci lub asystowaniu mu w bankietach a poza tym napewno ma czas i pieniążki na saune, basen, siłownie , spa i tego typu inne pierdoły po ingerencji których nie jedna z nas wyglądałaby czarująco ślicznie.....jaka jest liczba jej dzieci??? po figurze wydaje mi się że zero.....zatem ocena jej wymaga wielu przemyśleń i zastanowień....bo każda z nas ma inny punkt widzenia...a przecież punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.....pozdrawiam

Gość immmmmmi
dlaczego zarzuca sie dziewczyna, ktore dbaja o siebie , ze sa puste. Moze to im sparwia przyjemnosc, dobrze sie czuc w swoim ciele, ladnei wygladac? jakos nikt nie zarzuca osoba o naturalnym wygladzie, ze cos z nimi jest nie tak, chociaz czesto te osoby naparwde zle wygladaja. Ale kazdy powinien robic to co chce.

Gość Takashi Kunishige
Nigdy bym nie chciał takiej dziewczyny

Gość whenthestrangercalls
bo zazwyczaj ludzie sa bardzo zazdrośni,a co do tej dziewczyny to ma anturalnie łądną twarz i moim zdaniem bez solarium i makijazu tez by wyglądała ładnie.Mnie smieszą za to niezbyt urodziwe panieniki korzystające namiętnie z solarium,ktorym się wydaje,że sa najpiekniejsze na świecie.Ta dziewczyna nawet jak jest zarozumiała i uważa się za najpiękniejszą to ma przyjajmniej do tego podstawy

Gość sosmag
................nie chodzi tutaj o zazdrość i o zarzucanie dziewczynom które dbają o siebie o to że są puste....wręcz przeciwnie należy o siebie dbać tylko że z głową .....i stwierdzenie że wygląd tej dziewczyny bez makijażu jest naturalny i ładny mija się z prawdą.....pracuję w agencji modelek od 4 lat i coś wiem na ten temat......dobry makijaż potrafi zrobić cuda!!! uwież mi "whenthestrangercalls".........takie zdjęcia to dla mnie codzienność......profolio przewalają sie u nas masowo......a dziewczynę ocenia się po jej naturalnej urodzie....zdrowej i o naturalnym kolorze skórze....solarki nie maja do nas po co przychodzić.......wymagamy naturalnej, zdrowej skóry przede wszystkim, a to czy dziewczyna jest ładna czy nie to kwestia gustu....kolor skóry nie może być zbytnio opalony bo wyglada nienaturalnie a czasami potrzebujemy zdjęć do reklam kremu gdzie opalenizna nie wchodzi w grę, czsami kiedy potrzebujemy opalonego ciała stosujemy opalanie natryskowe--szybkie i wyglądająco naturalnie a przy tym szybko usuwalne co w zawodzie modelki jest ważne - bo nigdy nie wiadomo czego mogą wymagać od ciebie następnego dnia.......z fachowego punktu widzenia ta dziewczyna nie miałaby szans w naszej agencji bo wygląda dosłownie jak malowana i sztucznie zrobiona lala barbie.....pozdrawiam

Gość Tadek
"wg mnie ona nie jest pusta - nie ma tempej wytapetowanej twarzy, a wręcz wygląda na śliczną i inteligentną " ironia?

Gość to już najwyzszy czas
Przeciez na 3 zdjeciu, to facet stoi z jakims manekinem :o

Gość a jajajajajjaja
chcialabym tak wygladac.... przynajmniej miec taka ladna twarz i cialo

Gość no tak ale
ale tutaj nie piszemy o tym czy sie nadaje na modelke tylko czy jest ładna:o Moim zdaniem jest, a to ze bez makijazu moze nie bedzie wyglądała az tak ładnie nie znaczy ze od razu mozna stwierdzic ze z nim przesadza. Sama lubie sie malowac codziennie, bez makijazu owszem wygladam pewnie naturalnie, ale malowanie kocham, ten moment przemiany i czuje sie przy tym dobrze. Takie gadanie jest wiec nieco puste, co ono wnosi.... ?? Wydaje mi sie ze przamawia przez niektorych dziwna i niezrozumiała zawiść. Jesli ktos nie ma problemów z własnym wyglądem nie napisze w ten sposob o dziewczynie, ze tylko dlatego ze jest opalona i ma perfekcyjny makijaz - co chyba nie jest złe, bo co ma byc nie perfekcyjny?:o - nie napisze ze wyglada jak lalka barbie. Widze ze ide moda na all natural co ma swoje pozytywne strony, ale bez przesady, nie od razu nalezy kogos krytykowac za to ze dba o siebie w inny sposob. A ta wzmianka o dzieciach, pracy byla bardzo profesjonalna:O To zadna opalona i umalowana dziewczyna nie jest w stanie chyba Ciebie zadowolic, jesli nie spełnia tych kryteriów. A poza tym jak mozesz mowic ze nie miałaby szansa skoro nie widziałes/as jej w naturalnym swietle....

Gość supernatural
Chyba sama musisz czesto byc zazdrosna o cos skoro zarzucasz to innym. To bylo zwykle pytanie. Co do tej dziewczyny to jest ladna barbie, ale niestety BARBIE. Dlatego sie pytam czy normalni dorosli faceci chcieliby byc z taka kobieta. Ja nie musze z siebie robic lalki, aby byc ladna. Po zrobieniu demikajizu wygladam prawie tak samo jak z makijazem. Ta panna prawdopodobnie jest nie do poznania bez tapety.

Gość taka sobie mila
Bardzo ladna dziewczyna, zadbana, i ubrana z klasa - nie w stylu "tania barbie",tylko "barbie z klasa"

Gość no brzydka nie jest
pomimo ze ma nos pofalowany, ale za sztuczna. zwlaszcza wlosy malo naturalne, ale ogolnie to zadbana i ok.

Gość no tak ale
supernatural - wiesz do zazdrosci mi daleko, czasami wchodze na takie topiki by sie załamac ze ludzie nie mają wiekszych problemów, sorry, ze kobiety nie mają co wynika pewnie z niskiej samooceny, ja NIE MUSZE TWORZYC takich watkow i wklejąc cudze zdjecie gdzies tam umieszczone i pytac sie bezsensownie czemu faceci mają taki gust:o Dlatego wydaje mi sie, ze troche przesadzasz i nie mam zamiaru nikogo obrazac, Twoja sprawa jak sie czujesz we własnej skorze, ale nie uwazam, ze dziewczyna ta wyglada jak lalka barbie, bo niektore maja taką twarz - jak laleczka. Dziewczyna nie jest przesadzona, bo jest po prostu ładna, te mniej urodziwe, ktore nakładają nieumiejetnie tony tapety na twarz, mają kiepski blond na włosach i nadmiernie są opalone, tak wtedy moge powiedziec ze ktos źle wygląda ale tutaj... Widac ze jest ładna i juz, a jak wygląda bez makijazu, pewnie inaczej, ale co mnie to obchodzi. Bawi mnie jak ktos pisze, no ciekawe jak bez makijazu wyglada jakas aktorka czy chocby ta dziewczyna, przeciez jasne ze wyglada inaczej, ale czy gorzej - to kwestia gustu i PRZYZWYZCZAJENIA. A poza tym same wiemy jak wygladamy jak rano wstajemy, jedne lepiej a jedne gorzej, no ale po co o tym sie rozpisywac. A piszesz o robieniu z siebie lalki - bo... ma blond włosy? bo ma opaloną na solce skore? bo lubi rózowy pewnie? bo maluje sie moze przesadnie dla niektorych? no to niezle... Niezłe podejscie. I wiesz faceci wybierają sobie rozne kobiety, ale zazwyczaj musi byc to cos w nich, moze ona ma, ale tego ze zdjecia nie wywnioskujesz, a w opisie pokazała ze taka głupiutka to nie jest. I niezly nick - wcale nie podkresla Twojej postawy atakującej:D 👋

Gość czepiacie sie zazdrosnice

Gość sosmag
do no tak ale... masz rację co do tego że nie oceniamy tutaj czy dziewczyna ta nadaje się na modelkę, zagalopowałam się w ocenie ale musisz mi wybaczyć bo to chyba zboczenie zawodowe:).....nie napisałam również że przesadziła ona z makijażem, tylko że jest on naprawde dobry a to doceniam gdyż to sztuka wykonać idealny makijaż.....a juz napewno nie napisałam że jest ona pusta lub tępa ponieważ nie mam zamiaru tej dziewczyny obrażać z resztą na niektórych zdjęciach wygląda sympatycznie...........i nie uważam również że moje gadanie jest puste....a opalenizna zadowala mnie gdy jest lekka i naturalna jak muśnięcie słońcem a co do makijażu to zależy od typu urody...... natomiast to że nie miałaby szans chodziło mi tylko o naszą agencje ponieważ kreujemy inne stndarty urody, aczkolwiek dziewczyna ta może zrobic furorę gdzies indziej!.....a jeśli chodzi o podsumowanie odnośnie czy to barbie czy nie to po prostu przypomnij sobie czy miałaś kiedykolwiek taka laleczkę w dziecinstwie i jezeli tak, to moze gdzies jeszcze na stryszku ona jest zatem przystaw ją do ekranu z jej zdjęciem i ocena gotowa.....natomiast ocena jej jako manekinu jest też poniekąd trafna bo jeżeli ktoś był w gabinecie figur woskowych w londynie może na ten temat coś napisać:)......w każdym razie dziewczyna ta nie jest napewno brzydka a to czy spełnia jakies tam standarty wiele osób ma w nosie......ogólna moja ocena dla niej to 6 na 10 możliwych pkt............ a tak na prawdę ocena jej urody zależy od tego co kto lubi i jaki styl preferuje więc nie ma sensu się przekomarzać w wypowiedziach bo każdy z nas ma inny gust!..czyż nie tak?!.........

Gość supernatural
Chyba masz jakis problem ze soba, bo piszesz wypracowanie totalnie nie na temat i jeszcze innych mierzysz swoja miara. Pytanie bylo proste. Dziewczyna ze zdjecia jest typowa pinklasia i nie wiem, dlaczego mamy zaprzeczac. Jezeli nie wiesz jakie cuda potrafi zdzialac odpowiedni makijaz, to sie po prostu nie wypowiadaj. Pytalam sie czy dorosli faceci(nie pisze o studentach chodzacych codziennie na silownie i solarium) 'leca' na takie kobiety czy nie. Kazda kobieta ma swoje grono znajomych, wiec moze sie wypowiedziec. Nie potrafisz odpowiedziec na pytanie, to nie zabieraj glosu, chyba ze twoim celem jest wchodzenie na rozne watki i pisanie nie na temat. A jezeli jestes taka barbie, to poniekad rozumiem twoja reakcje chociaz nie powinnas odbierac neutralnego postu osobiscie. Milego wieczoru zycze.

Gość no tak ale
sosmag - pewnie że tak:) Juz mnie po prostu nerwica bierze jak widze wypowiedzi kogos tam tylko po to by podniesc swoje własne mniemanie, no bo po co jest ten temat? Po to by chyba powiedziec komus, ze nie, faceci wybierają inne dziewczyny, ale nikt tego do konca nie wie. Jedni chcą miec taką laleczke u boku, ale uroda to nie wszystko dla madrych ludzi, owszem jest wazna, ale jest jeszcze cos wiecej. Na modelke pewnie taką na wybieg sie nie nadaje, wiadomo jak to teraz wygląda;) A chyba napisała ze ze USA jest, no tak mniej wiecej wyglądają zadbane, zamozne Amerykanki, taki styl, czy to sie podoba... no wole polskie klimaty:P Tez nie jestem za przesadna opalenizna. A barbie miałam, niestety zaginęły smiercia tragiczna:P I owszem tak jak napisałam, jest jak laleczka, niektorzy mają do tego predyspozycje, ona ma - ładny usmiech, włosy, figurka tez niezła, no prawie ideał dla niektorych:p A i mysle ze bez makijazu wygląda ładnie, ma dość delikatne rysy twarzy. Gdybym miała pomyslec w kategoriach urody, to dałabym jej 8,5/9 na 10, a jesli chodzi o moj gust to dam jej 7/10, wiec to tez zalezy od tego co sie komu podoba;)

Gość sosmag
........supernatural mam nadzieję że ten ochrzan nie jest dla mnie:/.........a w odp na twoje pytanie (bo rzeczywiście odbiegłyśmy od tematu), to właściwie trudno powiedzieć, chyba jacyś faceci powinni się wypowiedzieć??!!!....no nie?!....ale moim zdaniem prawdziwy facet szuka i zwraca uwagę na naturalne piękno a lalkami barbie może pobawić sie od czasu do czasu a potem rzuca w kąt...no coż taka już rola lalki.....myslę że faceci potrzebują pięknych kobiet przy boku ale niezbędna jest im również przyjaciółka, matka ich dzieci, kochanka a w końcu żona..... itd itp, moznaby wymieniać w nieskończoność.........a czy ta paulinkabarbie to wszystko w sobie ma??????

Gość no tak ale
Jestes nieco wbzurzona, to jest forum, wiec sobie moge wejsc na jakis watek i napisac co o tym sądze. Z takim nastawieniem, to nawet jakbys wygladała super super naturalnie, na pewno nie wzbudzisz pozytywnych emocji. Wybacz, ale jesli nie potrafisz normalnie porozmawiac, to choc powstrzymaj swoje nerwy i nie wypedzaj ludzi ze 'swojego' topiku. To ze ktos ma inne zdanie niz Ty i jest w stanie to uzasadnic, zadac pytania, na ktore widocznie nie potrafisz odpowiedziec, nie znaczy ze masz prawa tak sie wypowiadac. I powiedz mi czy dorosła kobieta zadaje takie pytania bedac całkowicie pewna siebie jako wartosciowego człowieka? I kto tu ma problemy?

Gość sosmag
.....w każdym bądz razie nie ma co skakać sobie do oczu dziewczyny, bo gdy ta dziewczyna dorwie te nasze wypowiedzi to może sie albo uśmiać albo wkurzyć....spoglądnijmy zatem w lustro i uśmiechnijmy sie same do siebie przecież też jesteśmy piękne niezależnie czy przypominamy lalke berbie czy nie.....jeżeli ta paulinkabarbie czuje sie dobrze w swojej skórze to "good for her".....a faceci....niech sami ocenią naszą laleczke....mój mąż dał jej 5 na 10 czyli jest ok, przy czym ja jestem jej zupełnym przeciwieństwem:)...uśmiałam się.....pozdrawiam was kobietki spijcie dobrze i nie denerwujcie się bo zmarszczki się tworzą a botox drogi:)

Gość no tak ale
Dzieki sosmag za troche rozsądku, nie ma co sobie skakać do gardeł przeciez... !! Przeciez, ze ktos reprezentuje inne zdanie na jakis temat nie znaczy ze od razu trzeba mu zakazac pisac na 'swoim' topiku:o Moj maz dał jej z 10/10 jak 'lasce' a ogólnie 6/10 :) Mam nadzieje ze taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje supernatural:P Aha, mi do niej daleko, inny typ urody:) pozdrawiam.

Gość zainteresowalam sie
http://www.fotka.pl/profil/llaaasskkaa/?z=2952190 no wiec.ta tez jest blondi, tez jak barbie,i podobnie jak poprzednia obgadana jest po prostu ladna. kolor skory czy wlosow nie maja tu nic do rzeczy. tez jestem szczuplutka blondynka(naturalna bylam jak bylam mala.teraz farbuje -do bialosci:))),opalona-bo tu gdzie mieszkam slonce daje ostro i nikt nie przylepilby mi tej etykietki.nie mam dlugich wlosow tylko krotkie ale sa podnobnie nienaturalnie wygladajace jak tej "obgadywanej" zreszta, skad ta nienawisc do barbie?? moje corki kochaja barbie, ja tez kocham barbie i uwazam -nie tylko ja - ze jest to niedoscigniony ideal kobiecej urody.ale skads sie wzial:)a jak sie okazuje sa dziewczyny,ktore wlasnie "w tym stylu"wygladaja.i wymagaja niewielu zabiegow by sie do tej nieszczesnej barbie wygladem przyblizyc. a barbie zrobila kariere miedzynarodowa:))))

Gość lynxxx
ale robi sie na dwudziestke. taka moja obserwacja jeszcze: ona jest typowa polka, ktora robi "kariere" na wyspach...