Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrtt

Solarium a makijaż.

Polecane posty

Gość grrtt

Wybieram sie jutro pierwszy raz do solarium. Rozumiem ze przed wejsciem do tej "maszyny" musze zmyc z siebie wszystko, ale czy w solarium jest odpowiednie miejsce do tego celu? Czy moze Wy idac do solarium idziecie zupelnie bez makijazu ?

Gość Makijaż wolę zmyć w domu
ale w solarium do którego chodzę, w kabinie gdzie się rozbierasz są waciki i mleczko do demakijażu. Nie wiem, czy tak jest wszędzie więc lepiej idź bez. Pozdrawiam ;)

Gość grrtt
Tzn dla mnie to nieproblem by wziac kosmetyki do demakijazu ze soba, poza tym mam dosc problematyczna cere jakos tak mi bedzie lyso wyjsc bez niczego z domu ;) Po jakim czasie w ogole widoczny jest efekt opalania?

Gość upppppppppppppppppppp

Gość EEE TAMmm
ja maluje tylko oczy kredka i rzesy i nigdy tego w solarce nie zywam ani mi sie o nie rozmazuje

Gość hyhyhyhy ja
w kazdym solarium powinny byc kosmetyki do demakijazu, mi sie zdarzylo czesto ze wacikow nie bylo;0 wiec lepiej miec cos ze soba, lustro na pewno bedzie:P hehe..:) proponuje isc najpierw na 5 minutek... pozniej za 2 dni, na 7 ... i tak zwiekszac;) :P

Dwa tygodnie temu byłam na solarium skutki odczuwam do dziś ,dosłownie przypiekłam sobie pupę i plecy jak bym leżał na patelni ,skóra dalej jest czerwona łuszczy się ,pojawiły się czarne plamy podobne do siniaka .NIGDY WIĘCEJ NIE PÓJDĘ DO SOLARIUM

Gość Gwiazka
ja juz na solarium chodze pare lat i co 3 dni. Makijaz trzeba koniecznie zmywac, bo poźniej skora się w ogole nie opala i jest wysuszona.