Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało im jednego

Tylko się wziąć zastrzelić

Polecane posty

Gość mało im jednego

Słyszałem przed chwilą jak córka sąsiadów (5-letnia) mówiła do mojej mamy, że niedługo będzie miała siostrzyczkę albo braciszka. Sama jeszcze dobrze nie dorosła, a niedługo moi rodzice będą musieli zajmować się i nią i jej przyszłym rodzeństwem. Jak ludzie robią dzieci, to niech sami się nimi zajmują, a nie podrzucają sąsiadom :-O

nie kapuje. twoi rodzice zajmuje sie dzieckiem sasiadow?

dlaczego \"bada musieli\"? po co? to nie ich dzieci i nie ich kłopot! też mi.. zajmowanie się dziecmi sąsiadów :/

Gość mało im jednego
To co mówisz, że nie kapujesz skoro kapujesz :-) Jak rodzice tego bachora są w pracy, a jej babcia nie może, to moi rodzice się nią zajmują, a poza tym muszę ją prawie codziennie oglądać, bo często jej tatuś przychodzi do nas na piwo razem z nią :-O

nadal uwazam ze to głupie.. chyba codziennie się nia nie zajmują, a jak przychodzi z ojciem to jest z ojcem, a nie sama.. jak Twi rodzice nie chcą to niech podejda do sprawy asertywnie, zaproponuja opiekunkę przedszkole? przecież dzieci od 2-3 roku zycia chodza do przedszkola.. a te malusienkie do złobka..

Gość mało im jednego
Tylko chodzi o to, że moi rodzice bardzo lubią się nią zajmować, a ja nie mogę po prostu na nią patrzeć! :-O

Gość gdgdfg
Twoi rodzice beda sie tym dzieciakiem zajmowac, nie ty. Wiec w czym problemo?

ahaaaaaaaa :) to trzeba bylo odrazu :D wiec masz... przechlapane :D ja tez niecierpie dzieci, halas, balagan (wystarczy ze sama go robie), wieczne pytania, co jak i dlaczego :| nie przejmuj sie.. napewno nie siedzi u was całymi dniami, zawsze mozesz sie zamknąć w swoim pokoju, isc do kolezanki, albo poprostu na spacer :] a rodziców masz dobrych :) bo juz myslalam ze Ci jej rodzice to jakis margines i dzieci się same pałetają.. z sąsiadami trzeba żyć w zgodzie :) bo dobry sąsiad to skarb

Gość mało im jednego
Zamykam się w pokoju. Tylko najgorzej jak sąsiad siedzi z jakieś dwie godziny, a człowiekowi się coś zechce :-O Wtedy albo trzeba czekać aż pójdzie albo się przemóc powiedzieć "dzień dobry" i pójść do łazienki.

Gość mało im jednego
Nie lubię go, więc staram się go unikać jak mogę.