Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_ja-znam_ją

powiększony węzł chłonny- ważne!

Polecane posty

Gość moim.... zdaniem...
wiesz ja nie jestem nauczona ze jestem sama dopiero jak wyszlam za maz paradoksalnie przez wieksza ilosc czasu mieszkam tylko z dzieckiem

Gość lek med
Kochana ! i to jest przyczyna Twoich ....schiz. Zrób wszystko zebysie byli razem. skup sie na dziecku ale nie na POTENCJALNYCH problemach ze zdrowiem.A bedzie dobrze..

Gość moim.... zdaniem...
wiem wiem juz niby za te 0,5 roku ma moj maz osiasc na stale tylko po tak dlugim nie mieszkaniu ze soba moze byc roznie :)

Gość lek med
DOKŁADNIE! MUsisz się dobrze przygotowac.

Gość moim.... zdaniem...
dziekuje ci za pomoc i za "rozmowe" bylo mi milo z toba poklikac nie tylko o wezlach i wynikach krwi :D

Gość lek med
dobranoc!

Gość moim.... zdaniem...
mam nadzieje ze jeszcze kedys poklikamy ZDROWIA ZYCZE !!! i spokojnej nocy

Gość lek med
na pewno! spokojnej nocy!

Gość seppe

Gość też panikara
Czesc moim zdaniem! Nie miałam pojęcia, że oprócz mnie istnieje druga taka panikara! Mój synek ma 3,5 latek i jak miał kilka miesięcy 3-4 zauważyłam po jednej stronie powiększony węzeł na szyice.Możliwe , że go miał od urodzenia, a nie zauważyłam.Wyniki krwi miał zawsze dobre.Tydzien po urodzinach trafil do szpitala z zapaleniem płuc, potem wogole nie chorował, nigdy nie brał antybiotyku, raz bactrim. O wezle jednak cały czas myślałam, choć pediatra uspakajał.ostatnio na grillu cos go pogryzło w głowk, miał straszne "banie".przestraszylam się, węzeł się powiekszyl i wyszly dwa nowe zaraz za uszkiem.Dostal Clemastin i "banie znikneły po2-3 dniach, wezły mniejsze, ale jeszcze sa. Dodam, że maly ma alergie na mleko, owoce cytrusowe itp. Kurcze jak to jest czy od ugryzienia w głowe mogą sie powiekszyc wezly?Czyli, że od reakcji alergicznej? LEK MED może Ty masz dla mnie jakaś odpowiedz? Kurcze ja tez sie strasznie sama nakręcam, siedze po nocach i czytam o raku itd.Strasznie kocham "mój skarb" i bardzo sie o niego boję!

Gość lek med
panikaro! nie nakrecaj sie! po ukaszeniu moga byc węzły po infekcji równiez. Po alergii tez.

Gość moim.... zdaniem...
czesc tez panikara no to widze ze nas wiecej jest :) ... siostrzenica mojego meza tez ma na szyi wezel najprowdopodobniej od urodzenie a dziewczynka ma juz 6 lat i wszystko jest ok mojemu dziecku wyskakuje wezly na szyji przy najmniejszym kararku fakt ze sa mniejsze niz ziarnko grochu ale ma wtedy takie grudki po bokach szyi fakt ze pozniej znikaja ... jak bylam z mom dzieckiem u pediatry to mowil ze u dzieci czesto wysakuje wezly chlonne a do 3 roku zycia wiekszosc dziceci ma je wyczowalne a moze ten wezel wyskochyl mu po zapaleniu pluc i juz nie znikna wiec nie martw sie mnie jak cos niepokoi to ide sprawdzic do innego lekarza lek med co ty spac nie mozesz? :D

Gość lek med
moim zdaniem uspakaja innych :-) dobre

Gość ona_ja-znam_ja
witajcie drogie dziewczyny! :) nie odzywalam sie wczoraj bo bylam u tesciow :) Lek Med jestes z okolic Katowic??? To ja bardzo chetnie pisze sie do Ciebie na konsultacje w sprawie wezelkow! :)

Gość ona_ja-znam_ja
bu wlanie wyskoczyl mi nowy wezel- w miejscu gdzie broda laczy sie z szyja....

Gość ona_ja-znam_ja
nie wiem czy wyskocvzyl sam od siebie czy od tego macania- bo przd 20min go nie mialam i jak zaczelam tak sie macac to cos mi wyskoczylo :(((

Gość ona_ja-znam_ja
jak teraz zaczelam kaslac to oderwala mi sie w srodku taki jakby sluz... czy ja moglam sobie cos zrobic tym macaniem?

Gość ona_ja-znam_ja
martwie sie...

Gość moim.... zdaniem...
ona_ja-znam_ja przeciez to nie mozliwe ze 20 min wczesniej go nie mialas

Gość ona_ja-znam_ja
naprawde- macalam sie i nic nie bylo, dopiero chwile po tym macaniu wyskoczyla mi twarda kulka

Gość ona_ja-znam_ja
i splywa mi cos w gardle...

Gość ona_ja-znam_ja
boje sie czy niczego sobie nie uszkodzilam...

Gość moim.... zdaniem...
nie mam pojecia co to moze byc... to po co tam tak mocno sprawdzalas jak nic nie bylo

Gość ona_ja-znam_ja
bo chcialam sie upewnic, ze tam napewno nic nie ma... no i wyskoczylo mi to cos...

Gość moim.... zdaniem...
naprawde przestan sobie sprawdzac ja dalam sobie juz spokoj i lepiej mi sie zyje :) zrob badania jak cie to niepokoi

Gość moim.... zdaniem...
a takie sprawdzanie i tak nic nie wniesie

Gość ona_ja-znam_ja
zrobie, zrobie... teraz sie denerwuje ta nowa kulka i az mnie brzuch boli z nerwow...

Gość ona_ja-znam_ja
no wlasnie- takie macanie nic nie daje tylko kurde sobie jeszcze cos zrobilam....

Gość ona_ja-znam_ja
mam nadzieje, ze dozyje rana...

Gość moim.... zdaniem...
no co ty napewno wiesz ja mysle ze ty tak samo jak ja wiele rzeczy sobie wmawiasz