Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_ja-znam_ją

powiększony węzł chłonny- ważne!

Polecane posty

buu w brzuchu mi burczy a nie moge nic jesc :-/ buuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuu i jeszcze raz buuuuuuuuuuuuu

acha! kurcze ...zakrecona jestem..jak sloj po ogorach.... sorki ...zapomnialam....:O Ania....moze jednak co zjedz;)

hm.sniadanko...hm,,,,to dosc dawno bylo... lek med...czemu nas opuscilas...:(....milo by bylo gdybys nam towarzyszyla...:)

jeee to suchego gofra moge zjesc? matko jak ja sie zaraz na niego rzuceeeeeee :) tu w karcie jest tofu z grzybami mun... a samego tofu nie jadlam... to ma jakis posmak sera czy cosik w ten desen?

tofu...bleeeeee..mi smakowal..jak stary zmywak....fuj.. moze kto umie to jakos przyzadzic...ja nie...:O

nie wiem czy da sie porównać do czegoś. jestem jestem!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja zaraz zjem gofraaaaa :) zapraszam chetnych :) to tofu moze jednak nie bede jadla- moj maz przyniousl menu jakiejs knajpki chinskiej i patrze co tu maja... kurczak z grzybkami mun mmmmmmm

dobra..teraz to naprawde ide...godzine temu mialam pleki mezowi pomasowac...trzeci dzien w pracy byl;)....a zem sie tu przywlekla....:P papa ...moge czasem zajzec?...obiecje ,ze nie bede rozrabiac:)

w ogole dziewczyny jestescie niedobre- zagadalam sie z Wami zamiast sie uczyc...a tak sobie obiecywalam, ze przerobie codziennie 5 pytan... tja pomarzyc dobra rzecz :)

aaa widzisz Aneta jutro po poledniu jade do kolezanki na grila, wiec zanim wtsane z wyrka, zanim zjem sniadanie to trzeba bedzie wyjsc i znowu nic nie zrobie :-/ Ania a czego sie uczysz?

Ania kurcze musze sie kiedys do Ciebie zapisac na korepetycje z medycyny/budowy czlowieka- chcialabym wiedziec co gdzie dokladnie jest itp. Wczoraj bedac w centrum szukalam jakiejs takiej ksiazki, ale nic ciekawego nie znalazlam :(((

A PO CO CI TO?? Kochana? sama pamięatm moze 10% z anatomii :o wiedzieć co gdzie leży to 1/10 sukcesu.Niestety. al;e jak czujesz ze musisz to ....służę.