Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_ja-znam_ją

powiększony węzł chłonny- ważne!

Polecane posty

no wlasnie boje sie jak to bedzie jak bede w ciazy czy jak urodze dzidzie- wtedy bede sie bala za 2! :) teraz mam za duzo wolnego czasu i dlatego tak sie wsluchuje w siebie- kiedys jak studiowalam to bylam taaaaaak zmeczona, ze nawet mi do glowy nie przyszlo,zeby myslec co mnie boli.... a co do dzidzi to chcialabym po usunieciu tych 8-ek zaczac starania :) powinnam chyba lykac kwas foliowy, ktory kupilam ale jeszcze nie zazylam :-/

dobrej nocy Aneta... no to mam nadzieje, ze niebawem widzimy sie znowu :))) calusy dla Twojego malego mezczyzny o cudnym imieniu!!!

musze sie troche poruszac przed polozeniem sie do luzka bo beda mi sie koszmary snily a ja sama samiuska buuuuu

sluchaj z parowkami wszystko jest mozliwe.... :) ja tez uciekam do wyra bo oczy mam taaakie male i zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewam non stop. wypij cos cieplego i spij dobrze! :)

to przy nastepnej wizycie w sklepie pomysl o mnie i kup sobie ta mieta- nigdy nie wiadomo kiedy moze sie przydac :) to juz lece teraz do wyra bo zaraz zasne na klawiaturze.... dobrej nocki!

Gość kielbache
Ty sama jestes jak kiełbacha,wszystkie potrawy z grila nie sa zdrowe

kielbache dziekujemy bardzo za uswiadomienie i za to ze dbasz o nasze zdrowie... ale zachowaj te informacie dla siebie

lek med co sadzisz o podawaniu 3 letniemu dziecku nutridrink... mozna to stosowac tak samemu czy trzeba pod nadzorem lekarza?

Witaj! :) A u mnie powoli do przodu... bylam dzisiaj u proktologa i powiedzial mi, ze powinnam zrobic hemoron- niestety cena takiego zabiegu hm... 1000zl czyli nie jest to malo- przynajmniej dla mnie. zapisalam sie na ten zabieg, ale chcialam ejszcze potpytac czy faktycznie warto na to isc, bo jak mam wydac tyle pieniedzy to przynajmniej na co co moze mi pomoc.... kupilam sobie taki preparat do picia pomocny przy tych problemach i wlasnie doczytalam sie, ze zawiera on aspartam... teraz boje sie go pic.... czy taka chyba niewielka ilosc aspartamu moze mi zaszkodzic?

ania wszystko teraz cos zawiera ja chcialam kupic mojemu dziecku jakies witaminy i zrezygnowalam bo bylo w nich wiecej substancju konserwujacych niz witamin :) lek med 🖐️ tak sa niska waga dziecka