Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudowłosa niepiękność

Czuje sie gorsza bo jestem ruda

Polecane posty

Gość rudowłosa niepiękność
kiedys farbowałam ale wyglądałam wtedy nienaturalnie bo mam bardzo jasną cere i jakos nie mogłam dobrac koloru....za jasny to wszystko sie zlewało, ciemny - to wygladałam jak trup:(

Gość miiiiiiii
ja też się kiedyś zrobiłam na blond , fajnie wyglądałam tylko bardzo szybko widac rude odrosty , no i blond baaardzo zniszczył mi włosy

Gość miiiiiiii
jak juz farbe to polecam raczej w odcieniu kasztana, będą ciemniejsze i napewno będą pasowały do buzi

Gość miiiiiiii
mi to po kolejnym farbowaniu odrostów na blond dosłownie spaliło włosy i się ukruszyły :) serio :) musiałam się obciąc na krótko tak z 4 cm ale o dziwo super wyglądałam w tej fryzurce :)

Gość Alan Person
A ja mam ruda żone i jest piękna! Mało tego jest sexy. Jej rude włosy , biała skóra i piegi doprowadzają mnie do extazy.

LYKAJ WITAINE B I E I OCZYSC WATROBE Z TOKSYN TO I ILOSC PIEGOW ZNIKNIE,ale rude sa ladne serio,i dardzo dobre zony

A jaki kolr włosów masz na cipce? Serio zawsze chciałem zobaczyc ruda dziewczyne nago ale jak juz zobaczyłem to przeważnie wydepilowane więc żadnego koloru nie było

Uwielbiam prawdziwie rude,zarówno na głowie,jak na cipce mmmmmmm

Gość gość
Jeśli jestes ruda to nie jestes zwycięzcom x=3(żal.pl)

Gość gość
im dach bardziej zardzewiały, tym piwnica bardziej wilgotna :) Rude są ok :)

Gość gość
gościu powyżej:) a tego nie znałem .dobre:))

Gość gość
najlepiej to przetestować i się przekonać :)

Jacy faceci zwracają na Ciebie uwagę? Po pierwsze nie wiesz jacy faceci zwracają na Ciebie uwagę, to że się patrzą jakieś buraki tylko, to dlatego, że na nic więcej ich nie stać. Ja np uważam się za atrakcyjnego faceta, i nie gapie się jak głupi na kobiety, raczej dyskretnie, nie lubię się przyglądać i nic nie robić. Więc jak już się przyglądam, to po to żeby zaraz nawiązać jakąś interakcję. Więc tak na prawdę nie wiesz, jacy faceci zwracają na Ciebie uwagę. Ja uwielbiam rude, ciesz się swoją oryginalnością

Gość gość
Zawsze kręciły mnie rude dziewczyny . Więc....główka w górę . Na pewno spotkasz chłopaka który będzie Ciebie warty , a całą resztę olej ciepłym moczem . Pozdrawiam .

Gość gość
oj dziewczyno nie masz pojecia ilu jest milosnikami ognistej czupryny . sam do nich naleze podbijalem do kilku pieknosci o mlecznej cerze i plomiennych wlosach ale mi sie nie udalo.

Gość gość
Pociesze Cie, że rude dziewczyny mają łatwiej niż rudzi faceci.

Gość gość
O co chodzi? :) Nie rozumiem :) Rude dziewczyny są super! Raz, że to bardzo ładny kolor włosów. Dwa, że piegi w połączeniu z rudymi włosami są bardzo seksowne. I trzy, że rude kobiety zazwyczaj mają duży temperament ;) Nie przejmuj się nudziarzami i starcami, tylko rozglądaj się za kimś, kto się zna na rzeczy. I nie mówi tego jakiś 50letni sponsor, tylko 28letni facet ;)

A ja lubię siebie taką płomiennorudą ! To o wilgotnej piwnicy....święta prawda :-P Nie opalaj się autorko ! To szkodzi... Postaw na sok z marchwi i balsam brązujący zmieszany ze zwykłym dla delikatniejszego efektu. I pamiętaj ! Rude są super !!! :-P

Gość gość
W płomiennowłosych kobietach właśnie ta mleczna cera jest najfajniejsza, a jak do tego dojdą jeszcze piegi na nosku... mega sexi :)

Oooo;) siema słodki ! Nie widziałem cię długo! Tez lubisz rude dziewczyny? Choć dla nas to bardziej naturalne bo co druga jest ruda. Poza tym to uroda i kwestia gustu! Uwielbiam patrzeć na rude dziewczyny są chyba nawet bardziej sexi przez Te swoje piegi , coś w tym musi być Nie sądzisz cukier ?

Ale sie opisalaś- ,,jestem ruda''.:O A co tak poza tym? Jaką masz sylwetkę, rysy twarzy?

🖐️ kredek No są tu rude, ty myślisz on takich"proper ginger"też są ładne, ja wolę kasztanowe, ale mniejsza z tym. Najładniejszą rudą-ginger-spotkałem w Polsce w Poznaniu, miała oczy jak pies husky błękitne-kosmiczne-i piegowata marchewka:) :) bardzo kobieca.

Cześć cukierek ;-) A zielonookie rude kobiety nie bywają kobiece ?

Laro to chyba chodzi o to czy ona sie czuje kobieco;) znam kobiety które mimo urody Nue są sexi i w ich ładnych oczach Nue dostrzeżesz nic poza cenami kosmetyków jakie używa ! Wniosek jeden! Jak sie czujemy tak nas widza! Autorko nosek do góry bo kiedy sie smutasów nasluchasz, i sama jesteś smutna tak nie dziw sie ze nie uchodzisz za sexi kobietke! Jak cię widza tak cię piszą ;) niby dlaczego Ty miałabyś być gorsza? Ja jestem garbaty i niesamowicie sexi przystojny! I wcale nie gorszy...;)

🖐️ ]Lara C Pewnie, że zielonookie, rude kobiety bywają kobiece. Pisząc"tu"-miałem na myśli UK nie kafe:) Kasztanowe są mega seksi.

S Cukierek to jąkała i nie czuje sie przez to gorszy ;) prawda cukier? Może warto dostrzec w naszej inności zalety? Może odrobine dystansu i akceptacji do samej siebie? Wiem ze to jest nieważne co powiem ale osobiście uważam ze rude dziewczyny nie dość ze są sexi to maja w sobie coś co rozpala wyobraźnie ;) ja tak Magdy widze ginger kobietę :) jest to jak dzikość i nieokielznanie śle tylko kiedy kobieta jest świadoma tej siły ! Pra..pra...pra...wda Cu...cu..kie...kie...rekkkk?

Nie dość ze jestem garbaty to jeszcze pisze jak sparaliżowany za co przepraszam bo to z telefonu;)

Kredek Bocian, powtórka, nie wszystkich Bóg stworzył na twoje podobieństwo:) Lepszy garbaty anioł niż żaden;)