Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdseesd

kobiety lubia wysokich facetow

Polecane posty

Gość fdseesd

jedna para ona bardzo ładna on typ shreka szramy na twarzy ,ale trzymali sie za rece .Widocznie dla kobiet wzrost jest nie mniej wazny niz wyglad.

Gość no baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie , ze tak, bardzo podobają mi się wysocy faceci.wyzsi odmnie o jakies minimum15 cm, mam 168

Gość fdseesd
dodam ze mial okolo 195 cm wzrostu

Pewnie,że wolimy wysokich :) Jak dla poprzedniczki dla mnie też minimum róznicy powinno wynosić jakies 15 cm :)

Gość fdseesd
mialo być on ,a nie ona sorry . Mimo wygladu ma żone .KAzdy facet wysoki ma szanse na dziewczyne ,a sredni lub niski niekoniecznie.

Gość przyjedz do gdanska glownego
ja mam 17 cm zona 164 pasuje do siebie jak w morde sztrzelil.

o co ci kurcze chodzi czy TY też jesteś niski??????????

liczy sie wyglad jak sie jest przystojny to sie nie ma problemu z kobietami :P :-o

Gość fdseesd
zeby miec dziewczyne to przynajmniej trzeba być przystojym albo wysokim niektorzy spelniaja obydwa wymogi reasumujac kobiete moga miec : 1) wysoki i przystkojny mezczyzna 2) wysoki i brzydki mezczyzna 3) niski i przystojny mężczyzna kobiety nie mogą i nie maja szansy mieć : 1) niski i brzydki mężczyzna' poniewaz nie spelnia on przynajmniej jedego z wymagan (przystojny albo wysoki)

ja nie lubię wysokich facetów...:P tzn. takich super wysokich... ja mam 164 cm i nie oglądam się za kimś, kto ma twarz powyżej mojego zasięgu wzroku ;)

Gość Katsushige Kawashima
Ja nie jestem niski a nie mam dziewczyny

\"zeby miec dziewczyne to przynajmniej trzeba być przystojym albo wysokim niektorzy spelniaja obydwa wymogi reasumujac kobiete moga miec : 1) wysoki i przystkojny mezczyzna 2) wysoki i brzydki mezczyzna 3) niski i przystojny mężczyzna kobiety nie mogą i nie maja szansy mieć : 1) niski i brzydki mężczyzna\' poniewaz nie spelnia on przynajmniej jedego z wymagan (przystojny albo wysoki)\" co racja to racja :-( niscy i brzydcy są dla kobiet śmieciami :-(

Ja tam śmieciem nie jestem ale to i tak nie zmienia faktu że na dziewczynę nie ma szans. Można powiedzieć że zostało przez 11 dni 35% szans a do 30 września 30% i z dnia na dzień o jakiś ułamek będzie się zmniejszał aż dojdzie do 0% szans po 30 września

Gość finnezzzjaaa
oj nie mów tak nie mozna tracic nadziei!!! nawet jak jest najgoirzej... zreszta zawsze moze byc gorzej od tego co jest, ale za nic nie trać nadziei!! buzka trzymaj się;)

tez niski nie jestem i tez nie mam kobiety :-o :P wstyd mi jest :P

Ktoś mi skasował post. Pisałem że kiedy do 30 września nie będe miał dziewczyny to będzie znak od Boga że nie mam na to szans

jacie :O a nie wpadłeś na to, że pomijając jego wzrost i niewyjściowy wygląd, może mieć fajoowy charakter 😡 być inteligentym i dobrym gościem i dlatego jakaś się w nim zakochała! ps jeśli miałabym już tak płytkim kryterium się kierować to wolałabym faceta 169cm niż 213:O 🖐️

Kogo to obchodzi

Gość i kto to mowi
panna ktora szuka faceta opwyzej 180 cm i jest to jedyny konieczny wymog