Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiiiiiiiiiiiii

Typ playboya - czemu mi się to zawsze przytrafia.

Polecane posty

Gość agiiiiiiiiiiiii

Zawsze spotykam takich ................

Dlatego Ci sie przytrafia bo 80% facetow jest teraz \"typem playboya;) a te 20% gdzies sie chowa:P;)

Gość siabadaba
może jesteś typem słodkiej blondi z solarki z doklejonymi tipsami?:D

Gość bo oni są tacy
słodcy i czuli, zawsze potrafia powiedziec to, co akurat chcesz uslyszec... przez gora 2 tygodnie... niestety

Gość agiiiiiiiiiiiii
a najgorsze jest to że chyba się od niego uzależniłam....

Gość agiiiiiiiiiiiii
on już mówi pół roku a ja postanawiam że o nim zapomnę wkońcu, ale ........... no właśnie potem myślę że się zmieni. i tak w kółko. Mówi że kocha że się ze mną ożeni i takie inne brednie w które nie wierzę już - zresztą powiedziałam mu to - powiedziałam mu też że jest playboyem tylko onnym słowem. Z drugiej strony jest moją bratnią duszą i super się dogadujemy.... ale to jak to ktoś powiedział stadko mnie dobija... nienawidze go za to. Mówi mi że jak będę jego żoną i go zdradze to mi nie wybaczy - ale narazie mogę. Ja mu powiedziałam że też bym nie wybaczyła. przestałam mu ufać - ale nie umiem bez niego - ciężko mi jest. Nic się nie uczę na błędach Mówią że miłość jest ślepa i to jest prawda...

Gość milkaas
uciekaj najdalej od takiego,bo on predzej na boku sobie inne znajdzie albo moze i juz znalazl ale sprytnie udaje

Gość agiiiiiiiiiiiii
Też tak myślę, zresztą nie ufam mu - więc jakikolwiek związek byłby bezsensu - bez zaufania?? Alee niestety przynam szczerzejestem zazdrosna i ciężko mi A chyba się szybko od niego nie uwolnie gdyż przynajmniej przez jakis okres czasu bedzie nas łączyć jedna rzecz - tym bardziej będzie trudno o nim zapomnieć. Wiem jedno że on mi ufa i powierza mi swoje sekrety rodzinne i swoje prywatne.