Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsde

ktora chcicalby stanczyka

Polecane posty

uther----> nie wiem o co sie stanczyk \"pogryz\" l:O Przeczytaj topik i sam zobacz! :O nagle napisal do mnie,ze mam sie \"pierdolic\"!!:O

Gość Katsushige Kawashima
Może to Karandash pisze tu na pomarańczowo te obraźliwe wpisy

wiem :o ... jakos tak w pewnym momencie \'ostro\' zareagował na nic :o

21:24 buuuhahahaha a dlaczego maj ci niby nie pasowal? caly dzien nic nie robisz wiec nie truj tylko od razu wiadomo ze sie z nia nie spotkasz, odwlekasz bo co? myslisz ze urosniesz w tym czasie? kaktus mi urosnie jak sie z nia spotkasz, mamusia pewnie cie nawet na druga strone ulicy nie wypusci 21:24 Karandash Stanczyk, a co z czerwcem i lipcem? NAPISALAM W TYM SAMYM MOMENCIE, W 1 MINUCIE 2 POSTY Z 2 ROZNYCH NICKOW!!! JESTEM GENIALNA :classic_cool:

Karandash to :classic_cool::D:D jak na razie to daje sie prowokowac Stanczyk;)

Moze to Twój Urok, moze to genjush :classic_cool: ... poczekajmy na Stanczyka...

setunia----> ja rozumiem,ze chlopak ma kompleksy,a le kto by ich nie mial nazywajac SAMEGO SIEBIE i to wielokrotnie \"smieciem\", ale z jakiej racji bedzie napadall na niewinne osoby ;) ja zycze mu nadal jak najlepiej,ale nie wypowiadam sie juz w jego obronie, w ogole:O

Karandash twoje wypowiedzi o mnie są ironiczne i złośliwe ty mnie masz za śmiecia a udajesz że mnie lubisz nienawidzę takiej obłudy!

trefny----> moje wypowiedzi sa napisane tonem zartobliwym, co nie ma nic wspolnego z ironia i zlosliwoscia pod Twoim adresem. Jesli tak to odebrales to jest tylko wynik twojego przeczulenia na swoim wlasnym punkcie. Nie chcialam na pewno Cie obrazic.

i po co te kłótnie ? ;) Stańczyka trzeba zaakceptować takim jak jes, przecież on sie nie zmieni :) więc ? a Ty stańczyku tak nie bierz wszystkiego do siebie ;)

ehh stańczyku taki zapierdziel że nie ma kiedy taczek załadować... i kolejny tydzień też zapowiada się pracowicie... ;/ już się nie mogę doczekać wakacji...

kornik----> ja go akceptuje, ale nie akceptuje chamstwa jakie mnie z jego strony spotkalo:O Zreszta niewazne juz. Bedziemy sie po prostu unikali i tyle.

oj wiem o co Ci chodzi, sam pare razy \"dostałem: od stańczyka... nie było to miłe no ale cóż... życie bywa brutalne tak jak i nasz stańczyk ;)

życie nam pras a my mu trzas :D:D no nic mnie nie czytasz stańczyku, mówiłem nie bierz wszystkiego do siebie ;) ot taki żarcik sytuacyjny...

kornik----> juz nie poruszajmy tematu stanczyka. Za duzo emocji jak na 1 wieczor na kafe:P

Gość Katsushige Kawashima
Do sierpnia powinieneś być miły. Jak się nie uda to wtedy zaatakujesz

trefny-----> to bylo okrutne, wiesz??:O Zapominam, nie bylo tematu,ok?