Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwefgwq

Facet mnie zostawił, co mam mu napisac?

Polecane posty

Gość fwefgwq

Pisze z nim w tej chwili i nie wiem co mam mu napisac, kocham go on mnie tez, ale zaszło nieporozumienie wczesniej i wszystko sie popsuło, a on nawet nie daje mi sie wytłumaczyc, w nic mi nie wierzy., jestem załamana, juz płaczę

Gość 2 dni to max jak dla mnie
jesli by Cie kochal - dalby Ci wytlumaczyc.....

Gość fwefgwq
tak ale....on mieszka za granica, wiec nie mam dzis mozliwosci sie z nim spotkac, tak bardzo go kocham, ja iwem ze on mnie tez, ale zaszło nieporozumienie i on jest przekonany ze ma racje....jestem, zalamana, ja naprawde nikogo w zyciu nie kochałam tak jak Jego!!!!!!!!!!!!jestem u kresu wytzrymałosci

wiesz co? napisałabym mu,że jak nie wierzy to nie i się przestała odzywać - wtedy skuma,że masz rację i jesteś co do niej przekonana - to da mu do myslenia i sam zechce wyjaśnić wszystko :)

Gość 7867564
zadzwon..pewnie mysli,ze Go zdradzilas...Ja mieszkam za granica, wiem, co to znaczy...swojego prawie raz przez takie cos zostawilam....bo dostalam wiadomosci od pewnej kolezanki, ktora mi go prowbowala odbic, a ja jej uwierzylam, gupia..eh

Gość 7867564
Fajna Magdulka...jesteś w błędzie

Gość fwefgwq
Posłuchajcie:jemu sie wydaje ze ja siedze w necie i mam wielu kochankow, a to nieprawda, ,,ja kocham tylko JEGO!Nie wiem jak ma go przekonac.on jestv taki zaborczy...a ja naprawde z nikim nie prowadze zadnych rozmow w necie...

Gość fwefgwq
prosze , pomozcie mi, ja juz nie mam siły, jak go przekonac?