Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciakawoska

Po czy poznać z zewnątrz że facet ma dużego penisa ?

Polecane posty

Gość trutru
mnimi, jak tam nauka?

Gość trutru
mialo byc mniami, sorry!

Gość trutru
przekliknalem sie ze tak powiem :)

Gość ciekawoska
Mikroxx-> jak sie zapytasz to wiadomo ze wszyscy beda sie chwalic :)

Gość asiahahahaxxx
ja słyszałam że kiedy facet ma krzywy czy jak kto woli GARBATY NOS, to znaczy że ma dużego penisa. Nie sądzę że to sie zawsze sprawdza ale powiem tak: mój facet jest niewysoki, ma spory, garbaty nos i DUŻEGO penisa!!!!!!!!! Dla kontrastu powiem że byłam kiedyś z koszykarzem który był na około 2.00m wysoki a miał o wiele mniejszego i przy jego wielkim wzroscie dodatkowo wyglądał jak mikrusek XD Jednak nie mozna powiedzieć że to jakaś reguła bo na przykład sa ludzie którzy są wysocy a mają malutkie dłonie z krótkimi palcami. Każda cześć ciała jest niezależna od innej.

Gość rozgrzej mi mózg
A ja z kolei słyszałam, że długość penisa to trzykrotna długość kciuka. Na ręce patrzcie zatem ;P

Gość viollka22
Ale bzdury tutaj niektórzy wypisują. Na to nie ma żadnej reguły, zupełnie żadnej. Facet może być drobny, mieć małe dłonie, małe stopy, mały nos i co tam jeszcze, a penisa dużego. Tak samo jak wysoki, barczysty, z dużym nosem, dłońmi jak grabie może mieć w portkach korniszonka :)

Gość luuulik
Cześć kobietki. Kręcą mnie u mężczyzn duże męskie dłonie. Miałam partnera który był wysoki, szeroki w barach,i nic specjalnego w jego wyglądzie a jego penis był przeciętny, 18cm. Niedawno poznałam mojego obecnego partnera, WYSOKI!!!! DŁONIE OGROMNE! Bardzo szczupły, stopy ogromne. I powiem wam.. niesamowity dar natury. Mnie kręcą szczupli wysocy mężczyźni o wielkich dłoniach, i to był dla mnie zawsze znak,że facet jest wyposażony. WYPOSAŻONY.

a no i bardzo duze dlonie tez. podobno nie ma reguly, ale u mnie akurat sie sprawdza

mam slabosc do sredniej wielkosci dloni meskiej i dlugich palcow ale nie wiem jak to sie przeklada na tam na dole:O

Od dłoni zależy długość palców łatwiej poznać kiedy ma małego jeśli np. miał niedobory testosteronu w czasie dojrzewania jak facet ma bardzo mało testosteronu to łatwo to zauważyć poprostu jest niemęski.

Ja tego sam nie wymyśliłem tylko widziałem w telewizji sprawdzali czy zależy to od numeru buta i wyszło że nie a na koniec powiedzieli że jedyna zleżność chociaż i tak niezbyt wyrażna to długość palców. Każdy ma jakąś swoją wielkość maksymalną zapisaną w DNA i czy ją osiągnie zalęzy od różnych czynników np. facet może mieć zapisane żę będzie miał 17cm ale w okresie dojrzewania będzie miał skręt jądra albo zapalenie czyli spadek testosteronu stracone kilka tygodniu zanim się wyrówna i już ma mniejszego niż facet który miał zapsane w DNA 16,5 ale był zdrowy.

Gość rtjhytjtjrt
A ja mam 17,5cm (nie kafeteriane, tylko rzeczywiste) i moge powiedziec tyle, ze dla wiekszosci partnerek to za duzo - nie moglem pozwolic sobie na ostry seks z pelnym zanurzaniem - to, co najlepiej lubie. Nieliczne partnerki i to z reguly te, ktore mialy wielu partnerow mi na to pozwalaly. Widac liczba partnerow poglebia te Wasze miejsca... Albo jakas tego typu zaleznosc nad ktora warto byloby moze sie zastanowic.

Gość sukkub
poglebia te Wasze miejsca pfff hahah nie no osłabłam :)

Gość rtjhytjtjrt
a czy obrzezany czlonek robi Wam roznice - jesli nie, to czy optycznie jest ladniejszy, czy brzydszy?

Gość sukkub
jeśli chodzi o wygląd to dla mnie nie ma różnicy (nie uważam że jest pepiej czy gorzej) ale jeśli chodzi o różnicę to jest pewna :D

Gość rtjhytjtjrt
a jaka - na plus, czy na minus?

Gość sukkub
na minus ;/ a ty jesteś obrzezany może, że pytasz czy jak?

Gość rtjhytjtjrt
tak, jestem obrzezany... o - to jako nieliczna stwierdzasz, ze na minus... w wiekszosci dziwczynom bardziej odpowiada seks z obrzezanym... miedzy innymi to byl powod mojego obrzezania - obrzezalem sie dwa lata temu bez problemow z penisem

Gość rtjhytjtjrt
wiec sie domyslam, ze nie mialas przyjemnosci z obrzezanym

Gość sukkub
a miałam miałam :P dlatego twierdzę że na minus :D ja nie gadam czegoś jak nie wiem nic o tym :P

Gość rtjhytjtjrt
to powiedz czym rozni sie obrzezany penis od nieobrzezanego, bo niektore panny nawet nie wiedza, ze moj jest obrzezany

Gość sukkub
no ale żeby była jasność ja tam nie mam nic do obrzezanych!! :D dobrze jest ;P

Gość rtjhytjtjrt
to poczytaj na forach co kobiety sadza o obrzezanych z reszta - daremna dyskusja - mina moich kobiet na widok mojej palki - bezcenna - dobranoc ;)