Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciakawoska

Po czy poznać z zewnątrz że facet ma dużego penisa ?

Polecane posty

Gość sukkub
ej jej chłopie no przecie ja cię ani nie obrażam ani nic innego a ty się fochasz tu no weź :P

Gość rtjhytjtjrt
nie focham, ale tak z ciekawosci jakby Cie (albo kogos) temat zainteresowal. A spac trzeba isc bo juz pozno, a jutro do pracy niestety trza wstac. Pozdrawiam!

Gość sukkub
nio pa miłej nocki

Gość luuulik
Kochany, kobiety chcą jedno i drugie dlatego najlepiej faceta wyposażonego.: ) Długie palce,paznookcie,wzrost,duże stopy, to się sprawdza.

Gość luuulik
Miałam doczynienia z małym,normalnym, i ogromnym..z którym mam do dziś doczynienia cały czas. mały źle,normalny cudownie, ogromny średnio.. Więc panowie którzy mają te 18cm górą:) Oczywiście innymi nie gardze ale jak widze napakowanych mezczyzn, a w portach nic nie ma to uwierzcie,wyglada to az nieproporcjonalnie.

Gość luuulik
W seksie i tak najabrdziej liczy sie dogadanie, aby czuc sie jak ryby w wodzie.. Ja ze swoim bylym partnerem rozumialam sie bezz slow,kazdy dochodzil w tym samym momencie..Swoboda,milosc pozadanie na 1miejsu.

Gość gabaaaaaaa
wielkosc penisa najlepiej wedgług mnie sprawdza sie w palcach - dłoni. Jak dluzsze palce i cienkie taki penisek:d

Gość sebek zjebek
Chooya prawda. Jestem drobnej budowy, mam male dlonie i stopy a pena 18cm.

Gość luuulik
No dobrze, masz małe stopy i dłonie to ok wierzymy,masz te 18. Nikt tu nie mówi ,że jak facet drobniutki to i jego przyjaciel jest malutki. Tylko że jak gościu jest wysoki i ma te duże dłonie,palce to i w gaciach też ma. I się zawsze sprawdza.

Nie powiedziałabym. Kiedyś poznałam wysokiego, dobrze zbudowanego faceta. Prawie 2 metry wzrostu, wielkie łapy, no ogólnie duży człowiek :) Ale jak doszło co do czego,to porażka. Penis na moje oko miał jakieś 10 cm. Mój obecny facet jest przeciwieństwem tamtego - szczupły, raczej niewysoki, ale penis marzenie :)

Gość Tokaj
Można wywnioskować ,że piszą tu pokemony, które mają ograniczoną inteligencję. Gdybym nazwał je idiotkami to zaraz by się obraziły ale niestety taka jest prawda- są idiotkami

Gość ryniu1987
kuzyn ma palce krotkie i cienkie a pale ma ogromna,prawda jest taka ze nie ma reguly

Gość zboczona aniia17
ja tam widzę po spodniach, jak koles ma dużego to zawsze w spodnich jest wypuklenie taka górka a jak usiadzie to juz bardzo sie odnacza

Gość Aramni20
^^ ale głupia, wielkość penisa w spoczynku ma niewiele do tego jak wygląda stojący

Gość karolw
kutas nieraz soi bardziej nieraz mniej w zaleznosci od laski wiec maly penis moze urosnac naprawde sporo ale jak licha laska to uuu tak samo z duzym nigdy nie stanie do brzydkiej laski porzadnie mam 15 nieraz 16 nieraz 18 zalezy dla kogo xD

A ja wymyśliłam strategie porównawczą (dzięki moim ex :D) a mianowicie - im bardziej męska dłoń (tzn. grube paluchy itd), widoczne żyły, tym wiekszy (ew. grubszy) narząd ;) i ani wzrost, ani rozmiar buta nie mają nic do rzeczy. Mój były miał stopę 41, ok. 170 cm wzrostu i miał "łapsko", a jego fallus w obwodzie mierzył 17-18 cm i długosc 16 cm ;) natomiast mój kolejny ex o wzroscie 176 i stopie 43 oraz "kobiecych" dłoniach - zaledwie 12 cm w obwodzie i może z 13 cm długości. Więc patrzcie na rączki drogie damy :)

Gość po... :D
po owłosieniu ;D czym większe tym większy czym mniejsze owłosienie.. wiadomo co :D

Gość ja1921ug
jak juz pisano im wiekszy nos i stopy tym podobno wiekszy, w moim przypadku sprawdza sie to dość dobrze

Gość ja1921ug
no i rece, tez duze, ale to zazwyczaj idzie w parze jak duze stopy to i duze rece

Gość wqqweweqewewq
Mój ma duże stopy i ręce a penisa raczej średniego :P

Gość HORDEŃSKI
a po kiego wam takie info olbrzymy to do filmów

Gość olkamala123456
jak ma duże uszy to i penisa hahahahah a jaki dla ciebie to duży ??

Gość gość
Brzydale maja duzego. Modele sredniego. Panowie o slowianskiej budowie ciala tzn szerokie miednice, krepy tulow, duze stopy, geste brazowe wlosy, maja malego.

Gość gość
moj penis ma jakies 17-18 cm dlugosci głowka jest spora bo jakies 15 cm obwodu a reszta jakby troszke szczupleszja jakies 13-14 cm obwodu jestem wysoki itp

Gość gość
wg mnie to nie jest jakas wytyczna, naprawde niski koleś z małą stopą ale dłonia drwala miał sie czym pochwalic 17 cm i bardzo gruby, z kolei teraz spotykam się z chudzieńkim facetem, ma dosyc duzą stopę, ale dłonie małe i szczupłe paluszki, żylaste rece i duzy nos i ma porównywalnego penisa, z kolei naprawde wielki facet co podnosił ciezary miał małego cienkiego i jakiegos takiego miekkiego, wydaje mi się, że to nie ma reguły po prostu

Gość gość
Często ma duży zarys ginekolog po badaniu pacjentki widać to na rozporku.A jak jestem z mężam podczas całego badania i na fotelu wtedy mu się rozluznia i opada bo nie ma okazji sie podniecić bo jest mąż.!!A may Prawo do obecnosci męża i odwrotnie nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów!!!