Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgh

dziewczyny tylko tu moge do was cos napisac

Polecane posty

A......... hmm ale dlaczego mialo by mi byc szkoda? nadal jest w Austrii, dlatego pisze ze bez zmian :) , w sensie ze nie bylo spotkania ;)

no nie mow ze byś sie czułjak na egzaminie ja już mówiłam polecam prace którą wykonuje najlepsze lekarstwo na nieśmiałość satysfakcja gwarantowana :-)

Gość ja tak samo
"no to z pewnoscią nie miałbyś szans he he he" BARDZO smieszne 🖐️

Gość ja tak samo
dlatego nawet nie probuje zagadac, jak wiekszosc niesmialych facetow. Bo i po co? Zeby zostan wysmianym? I tak wiadomo, ze nic z tego nie wyjdzie. Dziewczyny nie daja takim szans. I nie wiem, o jakej pracy piszesz.

eee tam śmieszne ja pracuje na froncie czyli w podstawówce super wykorzenia nieśmiałość really radze spróbować jak sie prowadzi lekcje kiedy masz 2 klasy np. i 40 osob w jednej sali

A........ nawet bardzo ;) (jesli oczywiscie to jego zdjecie :D ;) bo raz mialam taki przypadek,ze facet przeslal nie swoje zdjecie :O ) mam nadzieje ze nie wytropi tego w tym temacie ;) , bo obiecalam nie komentowac zdjec przeciez ;) :)

Gość ja tak samo
nie mi oceniac, czy przystojny. W kazdym razie widze facetow brzydszych od siebie i fajnymi laskami. Chociaz podobno wyglad ma male znaczenie, wiec nie wiem, co o tym sadzic.

Gość ja tak samo
Praca w szkole? No prosze Cie :o nie mam nerwow :/ chyba, ze sugerujesz, ze sam mam sie cofnac do podstawowki

a gdzie tam znajdzie ciekawe jak? uuuuuuuuuuuuu no to zazdroszcze a dokładniej jak wyglądał wiem wiem jestem ciekawska i przosze o wybacznie :-)

Gość małe znaczenie naiwaniaku
jakie było pierwsze pytanie A.......... do *Agnieszka* "czy ten jej jest przystojny". wiadomość 22:51 to chyba starczy za odpowiedź o znaczenie wyglądu

no jeśli chcesz ? to prosze ale really prowadzenie lekcji rozmowy z ludzmi rodzicami (niektórzy jeszcze głupsi od własnych dzieci) POLECAM wyrobiłbyś sie

Gość ja tak samo
A faktycznie :o nie czytalem wypowiedzi skierowanych do Agnieszki. Czyli jednak dziewczyna pokroju Oksany :(

Gość uwolnić krasnale ogrodowe

są jeszcze inne tematy idz tam pocwaniaczyć i schowaj te swoje śmieszne mądrości

wysoki blondyn , taki \"mrrrrau\" ;) , ale.... zaczelismy przeciez pisac bez zdjec ... wymienilismy je z ciekawosci w sumie :)

Gość ja tak samo
"uwolnić krasnale ogrodowe" a oprocz tego, zainteresowania to dyskotetki, chlopaki i takie takie :D 🖐️

ja spadam spac chyba ;) , dzis wstalam o 12 :D ,ale jutro musze o 7 :O , porazka jakas 🖐️ fajnie ze masz swojego blondynka :) , ja narazie szukam \"swojej drugiej polowki , mam nadzieje ze juz znalazlam,...ale to sie dopiero okaze :) ;)

Gość ja tak samo
jestem caly czas tylko autor gdzies zniknal BTW czego uczyc w tej szkole? Matmy, fizy? Bo chyba nie polskiego :P

a tak nawiążując do twojej wcześniejszej uwagi czemu mowisz jeśli to jego zdjęcia? przecież jeśli jest przystojny no to super są tacy faceci MRAUUUUUUU ze tylko go schrupać jak cieplutką bułeczke