Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qomarzyca

Jak stac sie zimna i wyrachowana kobieta?

Polecane posty

Gość qomarzyca
Zmeczona, wlasnie mi tego dystansu brakuje. Chce sie go nauczyc.

Gość eeeeeeeeeeeee
qomarzyca - stuidia i zainteresowania. nie uzurpuje sobie prawa do mianowania siebie wszechwiedzaca, ale moze moge pomoc czy doradzic :) i naprawde nie mam zlych zamiarow, choc bywam wkurzajaca jak cholera :D:D:D

Gość eeeeeeeeeeeee
zreszta z autopsji wiem cos o tym "olewaniu" emocjonalnym :)

Gość qomarzyca
Chce sie odciac od swiata na jakis czas aby totalnie zastanowic sie nad soba. Za bardzo przezywam co kto o mnie powie, jak mnie facet potraktuje. Chce to wreszcie wszystko olac!

Gość qomarzyca
To powiedz mi eeee, czy moge sobie tym wyrzadzic szkode?

ja nawet czuje ze mam taka opinie.. chociaz moze bardziej wrednej malpy.. nie wiem czy to dorze.. tak mi sie wydawalo, nalezy miec dystans zeby potem uniknąć rozczarowania, facetem, pseudo przyjaciółką czy czymkolwiek.. moze to glupie ale ja np zaczelam od tego, ze nie ogladam romantycznych komedii, nie lubie zwierzaczkow, dzieci rozowego :P

Gość eeeeeeeeeeeee
qomarzyca - mozesz, jesli sie do tego zle zabierzesz :). dlatego pisze, ze najpierw masz te emocje swoje znac. nawiasem, nigdy nie odetniesz emocji calkowicie, wiec na to nie licz :)

Gość qomarzyca
nie wiem tylko czy dobrze znam swoje emocje

Gość eeeeeeeeeeeee
zmeczona - "moze to glupie ale ja np zaczelam od tego, ze nie ogladam romantycznych komedii, nie lubie zwierzaczkow, dzieci rozowego " - a to ciekawe, pewnie widzisz w tym zwiazek? ale zawsze sposob :D:D:D

Gość FUCK_tycznie
a co można zrobić, żeby pozbierać się po porzuceniu przez mężczyznę? żeby po miesiącach płaczu, odbić się od dna i żeby mieć byłego w dupie naprawdę proszę o radę jak się od tego odciąć? żeby było mi już wszystko jedno?

Gość eeeeeeeeeeeee
qomarzyca - ha! wiec je poznaj, wiem, ze to brzmi jak szrlatanstwo, takie "wsluchaj sie w siebie", ale wierz mi, ze czesto emocje biora gore nad osobami, ktore nie potrafia ich definiowac

Gość qomarzyca
no ja wlasnie tez szukam leku na zlamane serce chcialabym miec to wszystko gdzies, co czuje

Gość eeeeeeeeeeeee
fuck_tycznie - znane i lubiane pytanie: kochasz go nadal czy nie?

Gość FUCK_tycznie
kocham go bardzo :( byliśmy już zaręczeni, nagle sie rozpadło, pogubilismy się

Gość FUCK_tycznie
musze dodać, że korzystam z terapii mam zdiagnozowaną depresję no nic mi nie pomaga :( dosłownie mam obsesję, rano otwieram oczy i idę spać z myślą o nim a to już pół roku :( pomocy

do eeeeeeeeeeeee tak widze związek :D otóz taki, że mi bynajmniej to się wszystko kojarzy z jakims uczuciem, romantyczne komedie nas okłamują bo faktycznei zycie takie nie jest, zadko zdarzają się happy endy.. :/ -bądzmy realistkami.. uwazam tez za przesłodzone, rozczulanie się nad \"słodziutkim pieskiem\", albo \"małym kochanym bobaskiem\".. ach i och.. a jesli chodzi o faceta? nie wiem, nie znam sposob zeby sie otrzasnac po rozstaniu.. szukam i szukac będe..

Gość qomarzyca
ja bym chciala aby bylo mi to obojetne kiedy moj byly znowu bedzie dobijal sie na moja komorke. chcoiaz wiem, ze ja mu powiewam i wisze to glupia strasznie przezywam jego smsy , wysylane z czestotliwoscia raz na 2 tyg. Pragne nie myslec o tym, pragne aby to juz na mnie nie robilo wrazenia. Pragne juz nie ufac facetom i nie poddawac sie glupim romantycznym uniesieniom, ktore prowadza donikad!

Gość qomarzyca
Fucktycznie-pocieszyc sie?

Gość qomarzyca
pocieszyc was dziewcxyny?

Gość FUCK_tycznie
sama już nie wiem czy tu chodzi o pocieszenie ale chętnie skorzystam :) wiecie .. to naprawdę jakiś koszmar, wiem, że żalę się tu wcześniej byłam silna, twarda zanim to się stało po prostu już nie wiem jak żyć nie sypiam, zawalę studia, w nocy dosłownie się duszę całe przyszłe życie posżło się j****

Gość eeeeeeeeeeeee
"pogubilismy się" ? ok, nie wnikam hm, coz, depresja to juz choroba, nie jestem psychiatra. terapii znaczy sie psychoterapia + prochy? moze nie widzisz poprawy, ale jesli nie ma zastrzezen co do psychoterapeuty, to nie przerywaj terapii! ewentualnie proszki zmien

Gość qomarzyca
Pol roku i rok? A ja sie tak mecze juz 3 rok....dzisiaj rowno minal, dlatego pisze! Chce sie odciac od wszystkiego. Tez juz nie ogladam glupich romansidel, w gazetach omijam strony poswiecone uczuciom. Nie czytam zadnych porad , odcinam sie.

Gość FUCK_tycznie
leki już odstawiłam, bo po nich chodziłam otumaniona, a wcale nie było mi lepiej no i zaraz sesja, muszę się uczyć, a po prochach stale spałam teraz jedynie rozmawiam z psychologiem, ale nie widzę poprawy ja z towarzyskiej, wesołej, bardzo atrakcyjnej młodej kobiety zamieniłam się w jakiego potwora fizycznie mogłabym straszyć, zaniedbana, obgryzione paznokcie, nadwaga, szara cera, podkrązone oczy nie mam juz znajomych, odciełam się od pół roku wychodze z domu jedynie na zajecia i to i tak sporadycznie nie ogladam telewizji, nie czytam ksiażek a wczesniej zabawa, znajomi, teatr, ksiażka, śmiech wychodze na ulice i wracam z płaczem do domu :( wszystko mi się skończyło

3 lata... ;| no to widze ze przedemna jeszcze troche :( wspolczuje wam i sobie.. teraz idę, nauka wzywa.. ale.. jeszcze tu wroce drogie kobietki i poczytam, moze dojdziecie do jakichś wnisków :D

Gość do FUCK_tycznie
jesli Cię to pocieszy to mam to samo, tylko jeszcze wlasna matka wyzywala mnie od k...az pozawalalam totalnie wsio:/ moze faktycznie trzeba bylo się puszczac zamiast konczyc 2 kierunki szkol i szkole baletową przedtem jestem dorosla kobieta a mam psychikę malej przestraszonej dziewczynki, ci, ktorzy mnie wyceckali zyją sobie teraz normalnie (chodzi zarowno o facetów jak parytnerow w interesach0, a ja nadal mam te same klopoty co pare lat temu i czasami zaluję, ze nie umiem odebrac sobie zycia

Gość eeeeeeeeeeeee
qomarzyca - a po cholere ten twoj byly ci wysyla smsy, chyba ze po prostu utrzymujecie kontakt. jestem porzucona = czuje, ze ktos dal mi do zrozumienia: nie jestes wazna. i dlatego to tak boli. do qomarzyca i innych dziewczyn: na kartce wypiszcie sobie, jak sie czulyscie po porzuceniu - konkretnie. to nie ma brzmiec "smutno mi bylo", tylko np. "czulam rozpacz, gniew, bylam wsciekla na siebie/jego itd." potem, jak sie czujecie teraz dokladnie, bez owijania w bawelne. bo jesli nie umie sie nazwac wlasnych emocji, to nie mozna na nie wplynac

Gość eeeeeeeeeeeee
FUCK_tycznie - nie utrzymujesz zadnych kontaktow? jak twoi znajomi zareagowali na odciecie sie twoje? tak naprawde zycie towarzyskie jest cholernie wazne w leczeniu depresji. leki rozumiem pod kontrola odstawilas?

Gość qomarzyca
za kazdym razem wmawia mi, ze mu zalezy ale to do niczego noe prowadzi, on jest jakis chory-dalby mi spokoj:( Co ja czylam? Serce peklo mi na tysiace drobnych kawalkow, krzyczalam w srodku, wylam. Wyje do dzis.

Gość do FUCK_tycznie
najgorsze, ze trwa to juz tyle lat i czasami jestem w takiej rozpaczy, że idę ulicą i płaczę...przepraszam nie chcialam Was tu dołować wyśpię się to mi torchę przejdzie papa