Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto ma

kosssssmate myśli o tak późnej porze........

Polecane posty

Gość Kto ma

Gość gość
Ja mam kosmate nogi, musze zara cos z tym zrobić:o

Gość mniami
daj spokój pozdro600- jutro ma padac;)

Gość gość
I tak jutro w domu pracuje, ale ja z takimi kosmatymi nie moge chodzic:o Mają już tydzien, wyobrazasz to sobie?😭

Gość mniami
łojezusie!!!!!!! ;)

ta.. ja tez mam kosmate nogi :P i to nierówno :D ale i tak na nie nikt nie patrzy, nie dotyka (ja sama tylko :D), a teraz nosze jeansy wiec nie widac.. ogole jutro, bo wtorek \"marynara i fryzura- matura" ;] najlepiej jest zimą... ;) cieple futerko moze grzać w nożki :D

Gość mniami
dzisiaj mialam okazje rozmawiać z gościem który cały jest kosmaty-fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , na pytanie moje czy nie wie, że golenie się to podstawa higieny- szczególnie w miejscach intymnych stwierdził że nie- jemu wystarczy mycie- bidna jego kobitka :(

Gość Atak z boku
Moje kosmate myśli właśnie pojechały... To tylko koleżanka no może coś więcej. Na pewno nie przyjaciółka, bo czy do przyjaciela można mieć kosmate myśli...?

Gość mniami
do Atak z boku Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością, a jak nie miłością to przynajmniej sexem;)

Gość Atak z boku
Do mniami to tak trochę od końca jest... ...bo my razem to już ...

Gość mniami
do atak z boku- hmmmmmmmm to mówisz że bajek jej na dobranoc nieopowiadałeś ;) hmmm to teraz jakaś fajna romantyczna kolacja..............muzzzyczka.........świeczółki........POKAŻ DZIEWCZYNIE ŻE CHCESZ WIĘCEJ NIŻ PRZYJAŹNI:)

Gość XXXX18
Moje mysli sa bardzo , bardzo kosmate!!!!! Aż sama ich sie wstydzę!

Gość Atak z boku
Do "mniami" Nie o to chodzi byliśmy ze sobą , rozstaliśmy się , potem znów byliśmy, potem znów rozstanie i ... zostańmy przyjaciółmi (najgorsze co może spotkać faceta, kiedy słyszy to z ust kobiety).

Gość mniami
do atak z boku- rozstania i powroty:( podobno dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi( logicznie rzecz biorąc nigdy się nie wejdzie bo wszystko płynie) ale masz racje naciężej jest usłyszeć zostańmy przyjaciółmi- uwierz kobiete to tak samo boli:(

Gość mniami
do atak z boku- rozstania i powroty:( podobno dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi( logicznie rzecz biorąc nigdy się nie wejdzie bo wszystko płynie) ale masz racje naciężej jest usłyszeć zostańmy przyjaciółmi- uwierz kobiete to tak samo boli:(

Gość Atak z boku
Tak samo jak smakują odgrzewane ziemniaki ( kartofle) hehehe... Nie to jest najgorsze (zostańmy przyjaciółmi) tylko fakt że... ...strasznie bolą mnie plecy mógłbyś... spoko, tylko że robi się za gorąco i żeby zachować "przyjaźń" trzeba "uciekać".

Gość mniami
do atak z boku- aż musze zapalić ;) tzn facet że nadal was ciągnie do siebie!!!!!:) i ta "przyjaźń" to tylko taka przykrywka aż tylko patrzeć jak iskierka pstryknie między wami i kartofle w garnku znowu zaczną się odgrzewać;)

Gość lynxxx
a ja mam kosmate (ze az futerko leci) mysli o koledze z pracy i wiem, ze on o mnie tez ma. coz kiedy on ma zone a ja chlopaka... :-O tylko mysli pozostaja i to co sie dzieje gdy nikt nie patrzy :)

Gość mniami
lynxxx - marzenia dobra rzecz........a jeszcze wyobraźnia ........;)

Gość lynxxx
tylko mysli pozostaja i to co sie dzieje gdy nikt nie patrzy - rozwine mysl: przytulamy sie przy kazdej okazji i staramy sie byc blisko siebie. a to chyba zle... :(

Gość lynxxx
nic wiecej nie mozna dlatego bawie sie wyobraznia i kosmace w glowie az goraco sie robi :/

Gość Atak z boku
Do zobaczenia raczej przeczytania jutro to znaczy dzisiaj hehehe, będzie o kosmatych myślach z rana. Pozdrawiam.

Gość mniami
papapapa:)

Gość mniami
tiaaaaaa panowie rano mają zwykle kosmate myśli .........

Gość mniami
puk puk ktoś tu jest?:)