Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Invisible

Moj chlopak ma STULEJKE...

Polecane posty

Bedzie mial operacje. Boi sie, zreszta wcale sie nie dziwie. Jak go pocieszac? Co mowic, zeby chociaz minimalnie zmiejszyc jego strach? Nie mam pojecia jak mam sie zachowywac, i przede wszystkim co mu mowic... Prosze, pomozcie. Byla ktoras z Was w takiej sytuacji? A moze ktorys z Panow ktorych ten problem kiedys dotyczyl mi powie co chcial wtedy najbardziej uslyszec od swojej dziewczyny? Licze na Wasza pomoc.

Gość facetyeah
powiedz mu, że ze względu na wszystko nie opuścisz go i będziesz go wspierała, jeśli oczywiście jest to prawdą :) napewno dodałoby mu to sił :)

po pierwsze powiedz by sie nie bal to nie zadna operacja tylko zabieg :) dzieci w wieku przedszkolnym na takie zabiegi chodzá az sie dziwie ze Twoj chlopak dorosl z tym do swojego wieku ...zaniedbanie rodzicow ?

is gone with the wind, mozliwe ze zaniedbanie rodzicow, niestety:/... A ostatnio usiadl i poczytal w necie kilka przezyc niektorych facetow, tam bylo ze bardzo boli i wogle... I teraz sie cholernie tego boi:/:(

bez przesady to nie operacja na otwartym sercu .... prawda ze przez kilka dni bedzie czul pieczenie przy siusianiu dlatego calkiem powaznie proponuje by robil to w wannie z cieplá woda :) wiem co mowie mam doswadczenia z malymi dziecmi w rodzinie

Aha, dzieki:) A nie wiesz moze jak bardzo to przeszkadza w zyciu erotycznym?

Gość nikt istotny
Hej, mój facet też niedługo operuje, ale on ma nabytą stulejkę. O ile wiem, przez ok. 2 tygodnie warto się wstrzymać od seksu, przynajmniej tak powiedział mu lekarz. Dużo informacji znajdziesz tu - http://www.stulejka.com/ - w tym relacje z zabiegu, który podobno wcale nie jest taki straszny. Powodzenia.

Gość jak by regularnie w młodości
robił sobie dobrze rękom to by sobie rozciągnął napletek i nie było by problemu. Kto się w młodości nie zabawiał na starość ma stulejkę :P

jak by regularnie w młodości >>> to nie jest kwestia robienia sobie dobrze reka tylko wlasciwe utrzymanie higieny od najwczesniejszgo wieku dlatego wspomnialem o zaniedbaniach rodzicow

Gość co ma powstanie stulejki
do utrzymania higieny? Brud tego nie wywołuje :D

Gość raczej wrodzona kwestia
rozwojowa :P jednia mają za ciasny inni nie. albo wynik uszkodzeń czy nie właściwego rozrostu. Nie wyłapał lekarz na badaniu dziecka i tyle. Albo powstała jeszcze jak ktoś rósł w wyniku jakichś zaburzeń wzrostu organów płciowych. Nie ma to nic wspólnego z higieną. Chyba nie rozumiesz tego słowa. :classic_cool:

wrodzona powiadasz ? to moze wyjasnisz mi jakim cudem stulejkie ma 10 letnie dziecko a do 8 roku nie mialo .... wiesz ze gdzies dzwoni ale nie masz pojecia w jakim kosciele bez urazy..

is gone with the wind, pomogles, i dzieki Ci za to:) Ale jeszcze mam pytanko, po jakim czasie od zabiegu wszystko powinno wrocic do normy?

Gość bo 10 letnie dziecko
jeszcze rośnie. Wiesz penis się powiększa, dojrzewanie płciowe a napletek nie nadąża :P

Aha:) Dzieki wielkie:) A ja juz ide spac:P Spiaca jestem;) Dobranoc wszystkim.