Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moj facet uwielbia noze!

Polecane posty

Tak jak w temacie. Czy mam sie bać. Mojego faceta fascynują noze. To takie jego hobby. Szczególnie noze ze specjalnej najmocniejszej stali. Mam sie bać? Pozdrawiam

* nie z najmocniejszej ale z dobre. NIe lubi jak nóz sie odkształca. Typu spyderco, cold steel, itd Doradzcie mi co robic? Bo ja nie spie po nocach. A jak juz zasne to sni mi sie on z tymi swoimi nożami. Boje sie

Kolekcjonuj widelce, najlepiej ze stali nierdzewnej Gerlach 🖐️

Gość zuc go to psychol
jebniety napewno chodzi i mordóje lodzi jak inni co maja noze w domu! napewno trzyma je w kuhni! dzwon na policje jak tylko pszyjdzie do ciebie!

Czy myslicie sie przezyje ?

Gość zuc go to psychol
ten psychol napewno cie zabije! powiedz ze albo norze zlbo ty!

Gość Jesli to jego pasja
to mu tego nie zabronisz. W koncu je tylko zbiera a nie ma zamiaru nimi zabijac ludzi. To jest jego sprawa i jesli sie czujesz zagrozona przez niego to mu powiedz, ze czujesz dyskonfort przez to. Ale jesli chcesz mu tego zabronic to moze sie poczuc ograniczony

Gość zdaniem.faceta
Bzury , on lubi sobie nożami się pobawić , takie ma hobby , interesuje się tym , z jakiej stali został zrobiony nóż i kto wykonał , czy jest dobrze wyważony , nigdy w życiu , facet interesujący się i posiadajacy takie hobby nie zrobi nikomu krzywdy , są gorsi od takich hobbystów ze schizą nieuleczalną , jeżeli nie opowiada o nożach lub siekierach albo o szablach Wołodyjowskiego i nagle z tasakiem wpada to wtedy tylko pacież odmów kobieto , hobbysta to zbieracz i lubi mieć swoje hobby , to należy odróżnić .

Gość zdaniem.faceta
Są zbieracze militariów , czy też są niebezpieczni dla kobiet skoro posiadają w swoich zasobach znaleziska wojenne ?

Gość zdaniem.faceta
............., moim zdaniem , żaden hobbysta jeszcze nigdy w życiu kobiecie nie zrobił krzywdy , ma swoją pasję i bardzo chce być przez swoją kobietę popierany w dąrzeniach , jedni lubią łowić ryby , inni zbierać grzyby ale są tacy, którzy zbierają tasaki i noże , wszystko jest dla ludzi . Znam taką historię : pewien facet ciągle opowiadał pewnej kobiecie taki tekst : Pamiętaj kobieto, że jeżeli facet Ciebie nie bije to wątroba Tobie zgnije , tak opowiadał takie teksty i faktycznie kobieta się przeraziła , nie wyczuła, że facet sobie tylko żarty robi , więc odeszła ze strachu , poznała innego faceta i ten gostek bardzo poważny był , nic nie opowiadał śmiesznego , kobieta wyszła za niego , po ślubie się dopiero okazało, że ten potrafił bić kobietę do krwi jej ostatniej , przed ślubem tak pięknie się prezentował .