Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokkkkkk

Facet ma narzeczoną, a umawia się z laskami z fotki i gg!!!!

Polecane posty

Gość szokkkkkk

Przypadkiem to odkryłam - mój znajomy, mimo że ma narzeczoną, umawia się z laskami z netu, wyłącznie w celach rozrywkowo-seksualnych - czy to jest normalne???? Jak tak można...

Gość andziax
tez bym powiadomila narzeczona, huk z tym ze to nie moja sprawa, ale nie moge patrzec jak zli ludzie marnuja innym zycie

Gość Katsushige Kawashima
Dobrze jej tak

Gość szokkkkkk
Jak mnie wkurzają tacy ludzie! Po prostu oszustwo pełną gębą, zero uczuć wyższych, to moi dalsi znajomi, ale zbulwersowałam się tą sytuacją. On chyba się domyślił, że ja wiem i teraz mu głupio - pewnie boi się, że to dotrze do dziewczyny... powinnam jej powiedzieć?

Gość pustaczku
natychmiast jej o tym powiedz

a znając faceta to tak nałga narzeczonej, że ona Tobie nie uwierzy, Ty będziesz oskarżona o kłamstwa a on będzie \"czyściutki\" taka rzeczywistość ... chyba że ona sama się o tym przekona na własnej skórze ...

Gość szokkkkk
zdecydowałam, że jednak nie powiem - nie znam ich na tyle dobrze, żeby się wcinać, a może mają taki układ za obopólną zgodą? W każdym razie sytuacja jest niesmaczna :(

Gość taka jedna..........
powiedz jej o tym, a co ona z tym zrobi to już jej sprawa. Założę się ze Ci nie uwierzy. On jeszcze jej coś nałga i będzie potem na Ciebie. Ale jak to sa dalsi znajomi to nie będzie Ci szkoda znajomości.