Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonka789

wagry

Polecane posty

Gość lonka789

witam was serdecznie:) trafilam tu po raz pierwszy wiec skorzystam z okazji i sie zapytam o wagry;/mam ich pelno na nosie i na brodzie mozecie mi poradzic co mam zrobic zeby choc troche sie ich pozbyc?? oczyszczanie nie wchodzi w rachube bo robilam to wieloktornie i zawsze wracaly;/ pomocy;(

Gość lonka789
nikt nie pomoze:(

Gość daga77
ja ostatnio dostałam differin - troche pomaga

Gość lonka789
a mozna go samemu kupic??

Tez mam ten problem. Kupuje na allegro plasterki na nos z nivea. Pomagaja :)

Gość lonka789
a mozesz wyjasnic co rozumiesz przez :pomagaja:??

Gość jeden maly wagier
Ja proponuje przejsc sie do kosemtyczki na oczyszczanie twarzy i zapytac o jakis dobry i skuteczny preparat na zapobieganie powstawaniu wagrow:) Acha i najlepiej jakas dobra kosmetyczke,ewentualnie salon urody.

Gość lonka789
bylam u kosmetyczek u nie jednej;/ ale dupa nic nie pomogly;(

Przyklejasz taki plaster na nos, trzymasz chwile i odrywasz razem z wagrami. Jak inaczej to wytlumaczyc??

Gość lonka789
nie o to mi chodzilo a o to na jak dlugo pomagaja i czy to cos daje w ogole bo podbno te plastry sa do niczego... w ogole tych wagrow nie odrywaja...

Odrywaja. Zabieg trzeba co jakis czas powtarzac, ale to chyba raczej normalne jest. Kremu nawilzajacego tez nie uzywasz tylko raz i jestes nawilzona do konca zycia.

Gość bez zeba na przedzie
To dziwne ..mozliwe,ze trafialas na kiepskie kosmetyczki. Ja raz na pol roku,a moze nawet rzadziej,chodze na oczyszczanie. I moja cera jest tragiczna pod wzgledem rozszerzonych porow,w ktorych wszystko sie gromadzi i powstaja wagry.I po oczyszczaniu,ktore przy mojej cerze trwa ok. 3h ... mam ladna buzie :) i dlugo dlugo po tym nic nie powstaje,tylko,ze ja stosuje kosmetyki jednej firmy do twarzy,ktore kiedys polecila moja doktor dermatolog ;) Bo tez mialam u dermatologa zluszczanie kwasami,po bliznach,ktore powstaly po tradziku mlodzienczym i polecila mi uzywanie TYLKO La Roche Posay.Sa podobne najlepsze wg dermatologow.

Gość lonka789
bez zeba a skad jestes??

Gość kocicaaaaaaaaami
mi plastry nivea wogole nie pomogly natomiast moja mama ma sucha skore i jej wychodzily super

Gość lonka789
hm ja na nosie mam sucha skore... z tego co pamietam uzywalam kiedys plakow ale nic mi nie pomagaly;/

Gość bez zeba na przedzie
lonka 789 ... mieszkam obecnie w Krakowie :) Do kosmetyczek chodze w Krakowie,a ze wczesniej mieszkalam na Mazurach,to u dermatologa bylam w Olsztynie.