Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi smuto jak słysze

Biedne dziecie , jestem ciekawa jak długo jeszcze ...

Polecane posty

Gość jest mi smuto jak słysze

będziemy pozwalać by te maleństwa cierpiały. Co dziennie tv podaje informacje o znęcaniu się nad małymi dziecmi , o ich samobójstwach iśmierci na śmietniku . Jestem ciekawa jak długo jeszcze w tym naszym katolickim kraju pozwolimy by narodzone dzieci tak cierpiały . Władza chyba woli rozmawiac o dzieciach niezarodzonych zamiast zastanowić sie co z robic z tymi , które juz sa i w cisz własnych domów cierpią.

Gość powiem
i my nazywamy sie katolikami

Gość tak musi być
tylko reforma prawa i ostrzejsze kary dla takich debili coś pomogą, papież nie jest Polakiem więc niech wprowadzą wkońcu karę śmierci dla takich zwyrodnialców, trzeba usunąć takie potwory ze społeczeństwa

Gość powiem
dziecie siedza w sierocincach bo mamy chore prawo . Zamiast je zmienić wolimy utrzymywac domy dziecka .

Dokładnie, walczą o prawo do życia dla nienarodzonych i do karania kobiet dokonujących aborcję....czy można ich winę położyć na jednej szali z rodzicami Weroniki, Nikoli, Oskarka?....

Gość powiem
A może to my Bierni obywatele - jestesmy temu winni . Nic nie robimy , tylko słuchmy o kolejnych takich historiach , zamiast coś z tym zrobić?