Joasia777 0 Napisano Maj 21, 2007 Od paru miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne i nigdy jeszcze nie zapomnialam jakies z nich polknac.Wczoraj wrocilam pozno do domu i zapomnialam... zawsze biore tabsy ok 21.Rano przypomnialam sobie i polknelam o 8:30.Na ulotkach pisze ze mozna polkac te tabletke do 12 godzin po wybranej godzinie.Teraz nie wiem czy wszystko bedzie ok i czy moge spokojnie kochac sie z moim chlopakiem.Prosze was dziewczyny o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 21, 2007 A który to tydzień brania tabletek?Wzięłaś na granicy. Zależnie od tygodnia, w ktrym jesteś - zastosuj się do wskazań na ulotce co do sposobu zabezpiecznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia777 0 Napisano Maj 21, 2007 To jest pierwszy tydzien brania tabletek,dokladnie 4 dzien :/ nie mam juz niestety ulotki,ale pamietam jak ja kiedys czytalam.Mozna brac do 12 godzin jak sie zapomni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia777 0 Napisano Maj 21, 2007 Heh no to chyba trzeba bedzie...niestety.A pozniej powinno byc juz wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia777 0 Napisano Maj 21, 2007 Moze ktoras z was moze mi jeszcze doradzic co mam robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach