Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-WIOSNA-

DEPILACJA WOSKIEM A CIĄŻA

Polecane posty

Czy wiadomo Wam coś dziewczyny o depilacji woskiem w ciąży? Własnie się wczoraj dowiedziałam ze jestem w ciąży z drugim dzieckiem a mamy zaplanowane wczasy. Mam dość golenia maszynką codziennie i chciałam wypróbować wosk, ale już sama nie wiem co robić :(

Gość bziczek
luzik - jeśli nie bedziesz bardziej wrażliwsza na ból to ci na pewno nie zaszkodzi. Tak jak z farbowaniem włosów, odradza się ze względu na drażniący zapach dla niektórych kobiet i czasami zmiany hormonalne sprawiają, że farba moze sie nie przyjąć - ale nie ma to znaczenia dla dziecka które rośnie pod Twoim serduszkiem. Chociaż znajdzie się ktoś kto powie, ze nawet balsamem nie powinnaś sie traktować ;) ale nie dajmy sie zwariować, wiec gratulacje.

Gość dunia73
Kochana urodzilam dwojke dzieci - depilowalam sie woskiem - nawet do porodu - oczywiscie musisz wiedziec ze jestes bardzej wrazliwa na bol w czasie ciąży - musisz sama sprawdzic czy dasz rade .... Jezeli jestes z Warszawy polecam studio wwwtimeforwax.pl normalne ceny i fajne dziewczyny ktore sie w tym specjalizuja a co dla mnie wazne czysciutko i milutko :)