Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikka25

Gdzie w Warszawie można kupić psa?

Polecane posty

Gość mikka25

gdzie w Warszawie można kupić psa ( szczeniaka) niekoniecznie rasowego? będę wdzięczna za każdą podpowiedż. :)

Gość w schronisku
na Paluchu

Gość moj maz jest debilem
na żeraniu gdzies jest chyba

Gość marlboro 73 - 75
allegro ?

Gość astra4
kupic w hodowli a informacje o hodowlach znajdziesz albo w necie albow Zwiazku Kynologicznym. Jesli pies moze byc nierasowy to najlepiej wziac ze schroniska - zycie mu uratujesz. Jesli boisz sie brac psiaka ze schroniska to mozesz poszukac po domach tymczasowych: www.dogomania.pl - wejdz na forum, do dzialu psy w potrzebie. I nie daj sie oszukac kupujac "rasowego" bez rodowodu, tw zwykle naciagactwo. Pozdrawiam :)

Ja kupiłam swojego \"rasowego bez rodowodu\", bo mnie pokochał od pierwszego wejrzenia, a ja jego, poza tym on naprawdę jest rasowy, co po nim widać, weterynarze się nim zawsze zachwycają, że jest idealnie zbudowany, duży, umięśniony, ma świetna formę itd. Poza tym był biedny, mały, widać po nim było, że ten gośc nie dbał o psy. Mój miał zakażenie skóry i gronkowca. Więc w sumie też go uratowałam, od pewnie kiepskiego losu. Podejrzewam, że jakby go nie sprzedał, to by go oddał do schroniska, ale co bardziej prawdopodobne- zabił, bo na pewno nie chciałby go utrzymywać.

Gość astra4
prawdopodobnie by zabil - tu masz racje. Ale jednoczesnie moze zaniechalby dalszego rozmnazania i nie zabilby kolejnych kilku/kilkunastu/kilkudziesieciu psiakow a gehenna jego suk by sie szybciej skonczyla. Nota bene mam takiego zwierzaka w domu - co to na handel byl ale sie nei sprzedal. Ledwo zywy, wraz z bratem, wyladowal w worku w rzece. a od Wietnamcow kupowanie zywych stworzen to nakrecanie barbarzynskiego procederu przewozenia w nieludzkich warunkach malenkich niemalze noworodkow. Jesli ktos chce miec atrakcje i/lub chorobe nieznana szerzej w Polsce to to jest prosta droga do celu.

Gość gość
Nie kupuj!! Te wszystkie hodowle pseudohodowle zeruja na krzywdzie zwierząt! Lepiej adoptuj malucha, juz jest na swiecie bedzie zdrowy, bo te pseudorasowe maja slabe geny. Jedz na paluch albo do jakiejs fundacji, jest pełno psich dzieci

Gość gość
NIE KUPUJ ZŁAP JAKIEGOŚ ALBO Z PRZED SKLEPU