Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikos20

zakochałam sie w przyjacielu mojego chłopaka....

Polecane posty

Gość Dominikos20

Jestem ze swoim chłopakiem już prawie 2 lata i Piotrka- jego ( i teraz też mojego) najlepszego przyjaciela znam tyle samo.Od zawsze mieliśmy świetny kontakt- w trójke chodzilismy na imprezki, jak miałam jakiś problem a Mój chłopak był w pracy albo cos mu wypadło, dzwoniłam albo jechałam do Piotrka i zawsze mogłam na niego liczyć.Od pewnegho czasu jednak zaczęłam patrzeć na niego inaczej...zaczęłam sobie wyobrażać jakby to było gdybyśmy byli razem.Gdybym to z jego mamą piekła ciasta :) kosiła trawe zjego tatą (heh jakie marzenia!!!!) i aż sie usmiechnęłam na ta myśl.Jednak z Pawłem- moim chłopakiem jest mi dobrze...tylko jakby rutyna sie wdarła do naszego związku...cięzko to wytłumaczyć...cos mi nie pasuje.Najgorsze że4 Piotrek wyjeżdża do Anglii...a poza tym wczoraj powiedział mi że chciałby miec taka siostre jak ja ( kazirodcza miłośc :/ ??? ) a poza tym \"lojalnosc męska\".Mam nadzieje że mi to przejdzie ze to chwilowe zauroczenie...bo nawet jesli mu a własciwie im powiem co czuje to nic nie zmienie.Z Pawłem sie rozstane, Piotrek wyjedzie...bez sensu.W sumie to wiem że sama musze zadecydować...ale chciałam sie wygadać.Bo przecież z nimi tego tematu nie będe poruszać a innych tak bliskich osób nie mam...pozdrawiam wszystkich

Gość Katsushige Kawashima
Niech cie piekło pochłonie

Gość Możeee..ee
amen

Gość Katsushige Kawashima
Po dwóch latach trzeba przeskoczyć na kogoś innego