Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baqa

co zrobic z facetem mitomanem?

Polecane posty

Gość baqa

Gość rzucić jak
najszybciej...

Gość ginkaaa
Sama jestem ciekawa.Moj facet taki wlasnie jest.Zauwazylam, ze czesto koloryzuje cos, dodaje do wypowiedzi fakty ktore nie mialy miejsca, szczegolnie gdy jest w towarzystwie.Wkurza mnie to strasznie i juz wiele razy mu o tym mowilam ale on twierdzi, ze to ja mu nie wierze i denerwuje sie na mnie.Kocham go, bo jest naprawde dobrym czlowiekiem, jest nam dobrze ze sobą.

Gość ryszarda_P
Raz czy dwa publicznie udowodnić, ze ubarwia (czyli mówiąc krótko kłamie...).

Gość ginkaaa
U mnie na szczescie nie jest to tak szkodliwe by zrywac zwiazek z tego powodu.Jego male klamstewka nie dotycza naszego zycia, on jest wierny i kochany.Ma tylko tą cholerną wade, ktora mnie denerwuje.

Gość baqa
a u mnie inaczej...on ciagle tworzy opowiesci, niedawno wymyslil ze zarobi kilkaset tysiecy zlotych tylko musi wyjechac na 2 lata z kraju, oczywiscie powiedzial to i zapomnial

Gość baqa
nastepnie stwierdzil ze nie moze wyjc z domu bo ktos go sledzi!

Gość jjjjjjbbbbnnnn
Moja siostra tak ma, tylko ze ona nie ubarwia opowiesci, tylko czesto klamie lub przemilcza pewne sprawy. Najlepsze jest to, ze ona klamie wtedy kiedy zupelnie nie ma takiej potrzeby. Mowi, ze to jest spontaniczne i nic na to poradzic nie moze.

Gość ginkaaa
Moj tez tworzy opowiesci, jest strasznie wygadany ale najczesciej powazniejsze plany realizuje i z tym nie ma problemu.

ponoć wytrawni kłamy maja genialna pamięć musza pamiętac co nakłamali żeby sie nie pogubic :)

Gość ginkaaa
baqa jak na to reagujesz? Powiedzialas mu, ze cie to denerwuje? Szczerze mowiac masz chyba jeszcze powazniejszy problem niz ja.