Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLA82

Panowie spod znaku Barana jacy są?????

Polecane posty

Gość KAROLA82

nie znalazłam takiego topiku może ktoś podpowie???

to jakim ktos jest człowiekiem nie zalezy od jego znaku zodiaku tylko od charakteru i osobowości :O wiec nie rozumiem skąd takie durne pytanie

różni są ... miałam jednego i to na dodatek z 1 kwietnia - porażka na całej linii - typowy egoista, zapatrzony narcyz w siebie, ubliżający innym ... kolega - zupełne przeciwieństwo - lek na całe zło nie da się określić dokładnie jaka będzie osoba spod danego znaku, wszystko zależy od jej charakteru...

coś w tym jest. mój też jest zapatrzony w siebie, reszta ludzkości jest do niczego (oprócz najbliższych znajomych i niektórych członków rodziny), ogólnie mniemanie o sobie dość wysokie ma (a ja kiedyś myślałam o sobie, ze mam duże i że jestem egoistka - ale przy nim to jestem zakompleksioną myszką ;) ) mam tez kolegę barana, jak tak popatzreć, to też narcyz typowy... wiem, że nie można uogólniać, ale barany chyba mają to do siebie, ze najpierw jest JA, a potem cała reszta. długo nien mogłam znaleźc ich wspólnych cech, ale ten egoizm i zapatrzenie w siebie (jedni w mniejszym stopniu, drudzy w większym) chyba jest jedną z głownych cech baranów.

ja jestem baranem i jedyną typową dla tego znaku jaką mam jest UPARTOŚĆ ale ani narcyzem nie jestem ani egoistką :O wiec takie podporządkowywanie do znaku jest o dupe rozbić no ale jesli na tym maja opierać się wasze życiowe wybory to gratuluję :O 🖐️

Gość moj baranek
A moj baranek jest z kwietnia jest 100% mezczyzna w lozku w zyciu jestesmyy z soba 4 latka Jest uparty ale pod moim urokiem ulega , moze to tez dlatego sie dogadujemy bo ja jestem waga kobieta delikatna a baranki lubia sie opiekowac a pozatym nuda zabija barany w zwiazkach wiec dostarczam mu wrazen mowi ze taka baba jak ja wystarczy mu na cale zycie ha ha ha ...