Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M-A-L-U-U-U-T-KA

a myślałam, że mężczyźni wolą szczupłe...

Polecane posty

moj facet powiedział mi ostatnio, ze moje ciało oczywiscie bardzo mu sie podoba, ale nie miałby nic przeciwko gdybym troche przytyła (jestem szczupła, ale nie jestem wieszakiem). wg niego wspaniale byloby sie przytulac do takiej \"mięciutkiej\" dziewczyny. zdiwiło mnie to troche. dlaczego młode dziewczyn stosują diety mimo ze są szczupłe, skoro faceci lubią miec sie do czego przytulic? nie mowie ze wszyscy, ale w wielu przypadkach tak jest z tego co zauwazyłam a moj facet jest tego najlepszym przykładem.

Gość powiedz to tym wszystkim
anorektyczkom,którym wydaje się ,że są ideałem kobiety bo przy wzroście 1.70 m ważą 45 kg

Gość taka-- sobie
ja mam bulimie waze 54/168 i chcialabym schudnac.nie wierze w to ze facet moze lubic odtstajacy brzuch ktory sie zwija

ale czy kiedyś weszłaś do umysłu faceta i widziałąś ze on naprawde nie lubi kobiet grubrych? znam faceta co powiedział ze dziewczyna poniżej 65 kg dla niego to wieszak i w ogóle....

Gość co innego
mój facet kocha moja talię.. i pupę choc na pewno nie wyglada na szczupłą!!!!ale mu nie mówie tego ze jestem gruba... w koncu mam faceta któremu sie w 100% podobam!!! i czuję się bardzo bardzo szczesliwa!:-D

ja z pewnoscią nie mam figury idealnej. on chciałby zebym wlasnie brzuch miała grubszy(wtedy to juz bym wcale talii nie miała)...i zrozum tu facetów:)

Gość ja jestem bardzo szczupła
i mój facet twierdzi ze to we mnie uwielbia - filigranowość, delikatność itd nie generalizuj - to ze twój facet woli grube nie znaczy ze kazdy. w zasadzie większość młodych facetów (bo też o młodych dziewczynach napisałaś) woli szczupłe dziewczyny

Gość taka-- sobie
no zrozum pfff.kurde:) ile macie w talii /wzrost? ogolnie wymiary?

nie powiedziałam ze woli grube, tylko ze nie koniecznie lubi wychudzone. powiedział mi ze na pewno nie chciałby zebym schudła a jak bym przytyla to wlasnie nie miałby nic przeciwko. powiedział to tak po prostu. dla niego moja figura i tak jest idealna

Gość zaraz sie zacznie nagonka na
chudziny

mi tam każdy mówi że mam ręce i nogi ja więzień z oświęcimia :D

Gość taka-- sobie
ja 90 65 92 168 cm

Gość bziczek
mój też tak ma, jak ja jestemn zadowolona ze sowjego wyglądu to ten brzęczy ze za chuda.. Jak teraz jestem w 5 miesiącu i talia mi sie poszerza - nie wspominając o cyckach to ten jest w 7 niebie i rąk nie moze przy sobie utrzymać;);)

Gość cholera jasnaaa
a ja myslalam ze jestem dziewica a okazalo sie ze nie :O

Gość WSZYSTKO CO CHINSKIE -
tylko tyle ? :O

Pamiętajcie dziewczyny, że jak tracicie wagę przy odchudzaniu, to cierpią na tym przede wszystkim Wasze piersi - zmniejszają się... :(

Gość uwazaj casanowa
zeby ci sie fiut nie zmniejszyl od pierdolenia glupot

Gość mijają kolejne dni bez ciebie
:) ehh.. tęskno.. ide bo zaraz cos napisze co i na sercu olezy:P

Gość ja jestem bardzo szczupła
znam masę młodych chłopaków i wiem że tak uważają (ci których znam) mogę ich traktować jako grupę reprezentatywną :) jajku, Malutka - a ile ty masz pod biustem?

67. mam takie maleńkie A, ale akurat do swojego biustu nic nie mam, moj chlopak go uwielbia. jest maly ale ze ja cala jestem mala to wcale nie wygląda to tak zle;]

Taka sobie -> mam takie same wymiary jak Ty i nie uważam bym była gruba... Wzrost 167cm waga 55 kg. Kto Ci to wmówił, że Ty jesteś?

Gość billy joe
Faceci lubia na ogol dziewczyny zgrabne. Ale wy chcecie byc jak najchudsze i myslicie, ze wtedy bedziecie piekne. Anorektyczne wieszaki podobaja sie tylko dziewczynom, a nie facetom. Wole grubsza, ale wesola dziewczyne, z ktora moge isc na pizze niz dame bedaca wiecznie na diecie, dla ktorej najwazniejsze jest to, czy nie jest za gruba.

ja juz sie nie przejmuje moją figurą, bo wiem ze on w 100% ją akcetuje i nawet jak przytyje to bede dla niego piekna. mozna powiedziec ze jestem w bardzo komfortowej sytuacji:). kazda dziewczyna powinna miec chlopaka, dla ktorego bedzie najpiekniejsza na swiecie i ktory nie bedzie wypominal jej tego ze nie wygląda jak modelka

Gość no nie wiem czy...
No nie wiem,czy wszyscy faceci wolą szczuplutkie.Zawsze byłam szczupła,wręcz chuda,po urodzeniu dwójki dzieci figura mi się zmienila,niestety na gorsz.Przy wzroście 165 cm ważyłam 73 kg!!!!!!!!!!!Boże,niby nie było widać(bo na szczęście sadło rozlało się równomiernie),ale jak chciałam założyć jakiś fajny ciuch,to byłam wściekła,bo wszystko było za małe.ężowi taka się podobałam(tak twierdził drań jaden),ale pózniej jak schudłam 10 kg stwierdził,że byłam za gruba.Teraz ważę 53 kg(i tak za dużo),mąż wyje na mnie,że mam przytyć,bo on nie będzie się kochał z kościotrupem,a ja się teraz przynajmniej sobie podobam.

malutka: to ty faktycznie jestes malutka. przy takim wzroscie niestety masz duza tendencje do tycia zwlaszcza po urodzeniu dziecka przybierzesz duzo na wadze i pozniej bedziesz miala problem zeby to zrzucic bo sadlo nie rownomiernie sie rozprowadzi :o