Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana25jużlat

moje włosy są cienkie,delikatne,rzadkie,nie układają się,oklapniete,itd...

Polecane posty

Gość załamana25jużlat

tak wiec nie mam co z nimi zrobić mam włosów mniej niż niejedno dziecko, ktore widze na ulicy:( moje włosy sa cienkie i oklapniete, nie da sie ich wogole ładnie obciac i uczesać, po wizycie od fryzjera zawsze wyglądam beznadziejnie,nie ułożą się nawet na ich szczotkach i piankach:( nie wiem co zrobić, juz miałam je długie, miałam krótkie, teraz mam do ramion. Probowałam tez trwałej ale nic nie działa wyglądam wiecznie na przylizańca... kiedyś uczesałam się i super wyglądałam , zakręciłam włosy na wałki dużo pianki potem tapirowałam uczesałam ,żel, lakier itd i wyglądałam super ale ta fryzura trzeymała sie na moich włosach może z godzine i juz wszystko zaczeło oklapywać, ma ktoś tez taki problem? co z tym zrobić? do tego musze zaczac nosic okulary i juz wogole bede wyglądac jak świr bo 3 włoski na krzyz i jeszcze wielkie bryle to nic tylko mam ochote skoczyć...:( przecież nie stać mnie na jakiś przeszczep, jak wy sobie z tym radzicie? o ile ktos tez ma takie rzadne włosy

Gość załamana25jużlat
chce rade na włosy marne

...no to poczytaj na tamtym topicu co ci podalam tam tez sa rady na marne wlosy...pozatym sa rozne szampony do kupienia w aptekach...poszukaj w necie lub zapytaj w swojej aptece...

Gość ja polecam
krem susnilk dodajacy objetosci, na mnie dziala

Gość załamana25jużlat
a dermatolog moze cos pomoc?mam takie od zawsze moja mama tez!

Gość moja drogaa
ja tez mam taki problem no moze nie mam az tak bardzo malo ale sa strasznie cienkie i tez sie nie ukladaja, dodatkowo po ciazy mi strasznie wypadaly. Nikt Ci tak nie pomoze jak dobry dermatolog!! Jesli jestes ze slaska to moge Ci polecic lekarke. Ale daj najpierw znac czy bylabys zainteresowana. Wizyta z kasy chorych ale lekarka pierwsza klasa!!

Gość załamana25jużlat
tak!! jestem z katowic, a powiedz mi cos wiecej o niej?

Gość załamana25jużlat
moja droga czy trzeba miec skierowanie do dermatologa zeby isc na kase chorych? powiedz mi jak Tobie pomogła i czy jest jakas szansa zeby zmienic te włosy

olej rycynowy i żółtko ( papka z żółtka i z olejku rycynowego raz w tygodniu ) , nałożyć na włosy zakryć czepkiem i nałożyć na to ręcznik lub czapke zimową i chodzić w tym przez 3-4 h następnie wymyć głowe szamponem ... do tego skrzypowita 2 tabletki dziennie , odżywka wax - raz w tygodniu , no i teraz kupiłam jeszcze loxon 5% to się wciera w skóre głowy ( ale to się stosuje wtedy kiedy włosy nadmiernie wypadają ) .. Moje włosy bardzo się wzmocniły i zaczęły w końcu rosnąć , strasznie mi się kruszyły , miałam puszek na głowie , nie chciały rosnąć .. a wszystko przez to że farbowałam je na blond i mi się wypaliły od tych utleniaczy kuracje z oleju i waxa stosuje od 7 miesięcy

Gość waxem robiłam
pół roku i nic mi nie pomogło