Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegotak jest

ma pretensjie ze umawiam sie z innymi

Polecane posty

Gość dlaczegotak jest

powiedziala mi ze musimy sie rozstac. zaczalem wiec umawiac sie z innymi. Czemu ma pretensjei i jakim prawem skoro mnie zostawila? wyjasnijsice to prosze kobiety

Gość meeerrr
bo to pies ogrodnika co sam nie zje a innemu ni eda

Gość karolkowa_dama_pik
ja to dlaczego? boszeeee typowy fcaet.. mógłbyś troszkę poczytać między wierszami... są 2 opcje 1. tak naprawde chciała troszkę Tobą wstrząsnąć bys sie zastanowił nad swoim zachowaniem, zerwała bys sie zastanowił jak dużo mozesz stracic (ją) i bys się opamiętał i wrócili do siebie i znów na nowo budowali swój związek. Więc Ty miałes pomyslec o związku i się zastanowic co zrobic by ona do Ciebie wróciła po 2. może byc tak ze wcale nie chce bys do niej wrócił ale jednoczesnie chce by Cię to zabolała.. pewnie tak mocno jak ją boli, wscieka się ze tak szybko o niej zapomniasz i umawiasz się z innymi. Jaki minął czas od zerwania?

Gość dlaczegotak jest
hmm skoro ma takie durne zagrywki to ja tez nie chce byc z taka kobieta do konca zycia bo potem co miesiacv beidze robic mi cyry. jestesmy drosoli bylismy ze soba ponad 2 lata

Gość karolkowa_dama_pik
jej zachowanie nie świadczy o tym ze ejst nie dorosła.. helloł! po prostu ejst kobieta.. ehh.. kompletnie się na ans nie znasz... jej zachownaie nie swiadczy o zagrywkach, obsesji czy problemach z głowa :) chyba troche presadzasz, normalne zachowanie urazonej kobietki i tyle:) "cyry" phi!