Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaka00

Wpadki z okresem !!

Polecane posty

Gość polaka00

jeśli mieliscie jakaś wpadke to napiszcie

Gość wiewiora555
ja kiedys szłam ulicą ,a okres miłą sie zacząć 2dni póżniej ,wiec szłam bez stresu ,ze dostane w tym akurat momęcie okres i dostałam ,ale dom naszczescie był blizko

Gość hehh a ja dostałam okres
na Jasnej Górze, w czestochowie.. porażka na całego. Stoje w kosciele.. a tu jeb.. mokro hahah:D no i zeby dostac sie do toalety musialam czekac ok 30min tyle bylo ludzi.. a ja bez tamponow.. no dzien-porazka. Mam nadzieje ze wiecej razy mi sie to nie zdarzy.

Gość dziecko...
taka mala wpadka podczas sexu w czasie okresu ;)

Gość polaka00
ja zawsze gdzie nawet jestem gdy mam okres jestem zestresowana ,zeby tylko plamy nie było na ubraniu

Gość a ja kiedys
w szkole ale to chyba wiekszosc miala wpadki w szkole:D ale nie myslcie ze byla krew na krzesle..po prostu plamka na spodnia raz kolezanka tez tak miala ale wszystkim sie chwalila plama z krwi w kroku ;/

Gość fallon
kiedyś widziałam na ulicy dziewczynę ,której widok mnie zmroził.... miała żółte dresy ,a na dupsku czerwono-krwistą plamę ok 7cm trwała w nieświadomości ... i minęło już z 3 lata a ja te dresy wciąż pamiętam dlatego nie kupię żółtych dresów cha cha

Gość baśka87
mnie się zawsze w czasie okresu zdaje że mi spodnie przesiąkły , bo raz miałam wpadkę z plamą około 2 cm.ale użłyam wtedy byle jakiej podpaski (najtańszej z symbolem 1 w championie) najgorzej jak okres jest niespodziewany i przed czasem. nie lubię niespodziewanego okresu w szkole...

Gość BabeczkaJakTaLala
polaka00...nie jesteś sama....ja też mam zawsze schizy, że zostawię gdzieś plamkę jak siedzę, pomimo że nigdy nie miałam przecieku..hihihi. Oglądanie krzesła jak wstanę, to już norma u mnie ;D

Gość Marta1983
To ptrzecież czuć i widać wcześniej że okres będzie nie wiem jak może zaskoczyć.... Ja zawsze w kosmetyczce mam 4 tampony na wrazie czego żeby jak coś dokupić w sklepie a na ten czas się zabezpieczyć. Ale zawsze dzień wcześniej mam malutką plamkę więc wiem że się zacznie następnego dnia:)

Gość Marta1983
A kolerzanka jeszcze z podstawówki dostała takiego krwotoku że całe krzesło pokolorowała.. Poszła do pielęgniarki i dostała pół metrową watę hahahahahahaha.. Na przerwie leciała do sklepu po podpaski.. Uahahahahahaha.. Dobre..

Gość fkakak
Laski, a czemu wy tamponów nie używacie?!

Gość Marta1983
Nie każdemu odpowiadają tampony jednak ja np, nie wypbrażam sobie chodzenia z takim materacem w upały żeby wszystko było widać..

Gość fallon
cha cha materac -dobre! ale tak ja też noszę odpowiedni sprzęt przy sobie gotowe na wszystko -jednoczcie się!

hahhaa, dziewczyny jakbym czytala o sobie, biore tabsy wiec niby mam wszystko jak w zegarku,ale zawsze moze sie cos zdarzyc, zawsze jak wstaje, szczegolnie w upaly, i mi sie spodnie kleja do pupy to mam wrazenie ze to jest mokre od okresu, ze wyjde na ulice z wielgachna plama! to jakas fobia,naprawde :D dlatego nie lubie upalow, okresy mam raczej skape ale zawsze moze zdarzyc mi sie akurat obfity, przezorny zawsze ubezpieczony i mam podpaske w torbie, ale zawsze jedna moze nie wystarczyc... i tak w kółko mam takie walniete mysli... ciesze sie ze nie tylko ja sie obawiam o stan swoich spodni,myslalam, ze jestem jakas nienormalna:D

Gość babsztyl x
a niektórzy jak maja okres to strasznie od nich śmierdzi

Gość Marta1983
No dokładnie materac hahahahahaha No bo jak to inaczej nazwać w upał?? Nie dość że śmierdzi to do tyłka się klei uahahahahah.. Raz tylko miałam to w majtkach później w każdy okres byłam wierna tamponom 4 ever..

Gość Marta1983
do babsztyl x śmierdzi jak w sklepie rybnym bo się nie myją i za rzadko zmieniają te podpaski uahahahahahha,,,, Dlatego materace do lamusa!!!

Gość Marta1983
do bzyk 85 a kto ci takowych bzdur naopowiadał że niezdrowe?? Po prostu boisz się włożyć tampona i tak mówisz.. Są bardziej higieniczne od klejącej i śmierdzącej sklepem rybnym podpaski..

Nie kazdy moze uzywac tamponow. Kwestia tego czy sa zdrowe czy nie to osobna sprawa ;) Dla mnie sa bardzo niezdrowe.

Gość Marta1983
Dlaczego uważasz że są niezdrowe?? Przecież ich się nie zjada:D :D :D

do marta -->uzywalam przez jakis czas i sie tylko problemow nabawilam, powiedz mi jeszcze ze uzywasz ich jeszcze w nocy to tylko porgatulowac madrego wyboru i zajeb*** dbania o wlasne cialo! zoabczymy jak kiedys dostaniesz szoku zwiazanego z zatruciem, wiesz o czym pisze bo to jest napisane na kazdym opakowaniu tamponow! :(

no nie wie czy to takie zdrowie trzymac w sobie, wewnatrz ciala wate nasaczona stara krwia ktora zaczyna sie rozkladac pod wplywem temperaury ciala, a podpaske wymienisz, podmyjesz sie, zalozysz nowa i bakterie nie siedza ci w c***ce pol dnia,moze sa higeniczne, ale moim zdaniem niezdrowie :)

Gość babsztyl x
ja bym wolała tampony ale boję się je wkładać a także że przerwe blonę dziewiczą

Marta poczytaj sobie o toksycznym wstrzasie organizmu a dopiero potem sie wypowiadaj :O Jakies 10 lat temu bylam w Holandii przez kilka miesiecy i tam sporo sie nasluchalam nt. szkodliwosci tamponow. Wowczas w Polsce nikt o tym nie mowil, a ja bylam akurat po takim wstrzasie i nie wiedzialam co mi bylo.

Gość Marta1983
Tampona wymieniam co 2,5 godziny więc nie zdąza zgnić.. Na noc również je zakładam komfortowo się śpi ale i tak w nocy się budzę ponieważ często siusiam i zmieniam w nocy.. Na szczęście podczas snu mało krwi ze mnie ulatuje.. a podpaski mi zawsze ocierały nogi i miałam straszne oparzenia..

Gość fallon
jest już temat podpaski vs tampony i tam wypowiadałam się,ale powtórzę : uwielbiam tampony ,ale zgadzam się że ich nadużywanie powoduje infekcje itp dlatego ja ich używam tylko gdy mam najgorzej ,lub gdzieś idę itp w żadnym wypadku w nocy i poza tym często zmieniam ,bo psująca krew jest okropna zarówno na podpasce jak i tamponie brrrr

Gość Marta1983
Ja czytałam dużo na te tematy ale zostanę wierna tamponom..

Gość fallon
to już nie masz komu.... cha cha