Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oollaaa

Myśle między tamponem ,a podpaską

Polecane posty

Gość oollaaa

witam wszystkie panie mam jedno pytanie ,czy uzywanie tamponów jest wygodne czy nie pobrudzę sie przy zmienianiu na nowy . Przecierz jak nawet jestm w wc bez umywalki to jak mam sie umyć

Chusteczki do higieny intymnej, choćby. Dostępne w większości sklepów.

Gość polaka00
Ja używam podpasek jest łatwiej założyć i jest bezpieczniej - różne choroby kobiet

Gość zdecydowanie podpaski
tampony - w jakis szczegolnych sytuacjach , a poza tym tylko podpaski. a chusteczki do higieny intymnej kupisz chyba wszedzie.

Gość OnA mŁoDa
Ja używam tamponów...nic nie brudzą i są super... a latem nie ma nic lepszego i wygodniejszego :)

Gość ikoneczka
podpaski....obrzydliwe, śmierdzące klejące sie do krocza krwawe podkłady...jak w ogóle w XXI wieku mozna czegoś takiego używać?????

Gość ok.ok.
Od ponad 8 lat używam tamponów, tylko i wyłącznie, bez względu na okazje i się żadnej choroby nie nabawiłam?!! Są wygodne, higieniczne i praktyczne. Z pieluch wyrosłam i nie wyobrażam sobie chodzenia z takowym czymś jak podpaska między nogami... Kup chusteczki, ewentualnie zawsze zostaje solidne wytarcie rączki a papier, a potem można biwakowo opłukać łapki w mineralce, jeśli to już mają być spartańskie warunki:)

Gość Marta1983
tylko i wyłącznie tampony.. Materace poszły dawno do lamusa.. Tampon jest wygodny łatwy w założeniu nie mam całej "cipki" we krwi i jak się załatwiam to brzegi podpaski by mi całe nogi pobrudziły a nie będę przecież okrakiem siedzieć. Prędzej się podpaską pobrudzisz niż tamponem. MAsz sznureczek za który wyciągasz nie dotykasz gołą reką do niego bezpośrednio a jak się ubrudzisz to masz papier toaletowy albo zwykłe chusteczki..

tylko i wyłacznie tampony...podpaski??na samą mysl robi mi sie niedobrze:o

Gość Marta1983
Gdybym miała podpaskę to bym ją położyła z jednej strony a z drugiej tampona i też bym pomyślała a tu nic nie wychodzi bo podpasek brak;p

ja używam tylko tamponów z OB i nie wyobrażam sobie używania czego innego o podpaskach to nawet nie chce slyszec.Pozdrawiam

Gość Tampony przede wszystkim