Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juszta

Tygodniowa wycieczka do Irlandii, ile EURO zabrać?

Polecane posty

Gość juszta

Ile pieniędzy zabrać ze sobą do Irlandii na tygodniowy wypad? Nocleg mam zagwarantowany, a więc nie wlicza się do tej sumy. Czy ktoś może się orientuje? Z góry dziękuję.

Gość dublinerka
zalezy co zamierzasz robic w irlandii i gdzie?? ceny tu sie róznia w zaleznosci od regionu

Gość juszta
Jadę na wycieczkę, chciałam głównie pozwiedzać. Ląduję w Shannon a więc te rejony.

Gość lola radzi
a transport po irlandii tez zagwarantowany? a z lotniska do miejsca noclegu? jesli nie i ladujesz po 22 to dochodzi jeszcze kasa na taksowke. a pijesz alkohol w pubie? ja bym wziela min 300 euro

Gość juszta
Transport z lotniska na miejsce noclegowe tak, natomiast po kraju tylko częściowo i głównie wieczorami, jadę do kolegi który w ciągu dnia pracuje. Nie pijam alkoholu a wiec to można wykluczyć. Chodzi tu główne o pieniądze na jedzenie, wejścia do atrakcji turystycznych i częściowo przejazdy.

Gość lola radzi
bez samochodu ciezko bedzie o atrakcje, bo zeby tu gdzies dojechac to trzeba mniec niestety najczesciej samochod. w gre wchodzi widze raczej galway, moherowe klify i wyspy aran. ewentualnie cork, limerick i moze dublin. ja bym wziela 300-400 euro

Gość juszta
Ok, jestem niezmiernie wdzięczna za odpowiedz.

Gość lola radzi
zalezy od tego ile masz kasy, jak stac Cie wziac 500 e bo chcesz sobie tu cos kupic na przyklad to wez i 500 - zawsze mozesz euro wymienic z powrotem na zlotowki. i zpytaj jeszcze kolege ile powinnas wziac kasy wg niego.

Gość juszta
Chodziło mi o minimalną kwotę, bo moje fundusze są raczej ograniczone. Dzięki.