Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roman ze słonecznego miasta

Cześć. Mam 24 lata, 181 cm i jestem przystojny. Mieszkam sam we wlasnym.....

Polecane posty

Gość Buskowianka
wiem że jestes nieśmiały ale niestety ,jesli szukasz dziewczyny , TY musisz wyjść z inicjatywą jesli podoba Ci sie dziewczyna - podejdź a, zagadaj, na pewno odpowie ps: tylko nie startuj do takich roztrzepanych imprezowiczek bo taka na pewno Cię oleje. zainteresuj się skromną dziewczyną , cichą a może coś z tego będzie pamietraj że wiele wartościowch dziewczyn czeka aż facet zrobi pierwszy krok

Przestań już biadolić !! Ja też jestem sama i co ? Wszyscy twierdzą,że ładna, zgrabna, inteligentna, faceci się za mną na ulicy obracają, ciągle słyszę,że to temu to tamtemu się podobam,ale ja nie potrzebuję imprezowicza, który tylko chlać chce tylko spokojnego domatora i co ? Zabić się mam ??

Gość Buskowianka
na świecie jest wielu nieśmiałych. gdyby każdy walił sobie kulę w łeb...co by to bło. nieśmiałość = tajemniczość = zaleta

Ale ja nie mam zalet:( Jestem beznadziejny. Nie rozumiem czemu nie mam kobiety:( Żadna jeszcze we mnie nie zauważyła mężczyzny:( Jestem byle jaki:( Szkoda tlenu dla mnie.... nie nadaje się do życia w społeczeństwie. A czekać mogę na tą jedyną aż do śmierci:( Lepiej umrzeć jak najszybciej. Bez złych doświadczeń. Jestem jeszcze prawiczkiem, wiem to totalna porażka:( Ale mi wstyd, dzisiaj jest dzień prawdy, wyrzucę to z siebię i mam nadzieje mieć spokój - wieczny. PA

Gość baśka87
a powiedz skąd wiesz że żadna dziewczyna nie dostrzegła w Tobie faceta? może nie miałeś kontaktu z dziewczyną? to że jesteś prawiczkiem to powód do dumy. wiele ludzi jest samotnych ,j a też.ale nie możesz odpychać ludzi. skąd wiesz że nikt sie nie interesuje Tobą? ja bm się zainteresowała bo chciałabym mieć chłopaka i szukam tylko kogoś spod znaku Raka (jestem Rybą ) ale się wstydzę i nie spotkałabm sie raczej z Tobą. powiedz gdzie mieszkasz?

Gość Znowu przytyłam
ale glupoty opowiadasz gosciu, strasznie, az mi sie czytac nie chce, bo uwazam ze bzdury opowiadasz, w ogole sie z tym nie zgadzam Piszesz jakbys mial przynajmniej 45 lat i wiekszosc zycia za soba a juz z tym prawiczkiem to wypaliles, bo to zaden powod do wstydu

Gość Znowu przytyłam
Baska ty tez pierdzielisz, tylko spod znaku raka, jak wy tak biadolice to prawde sie nie dizwie zescie samotni

Dziękuje za wasze wypowiedzi. Bardzo dziękuję. Fajnie że są tacy ludzie co poświęcili swój czas zupełnemu nieudacznikowi i nie normalnemu. Dziękuję wam bardzo za to. Jest mi lepiej... pewnie to nie szczere, ale mileo mi bylo. teraz pa, raz na zawsze