Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNY22

po 3 latach odeszla?????

Polecane posty

Gość SMUTNY22

witam wiem ze moze ten temt tutaj to juz normalka!!!!ale kazdy przezywa to po swojemu!!!!!ja tez bardzo cierpie i tesknie za nia choc on juz nie chce byc ze mna!!!!duzo jest winny mojej w tym ale ona tez nie swietoszek nie mowie tu o jakies zdradzie bo to sie nigdy nie zdarzylo!!!!!!ale nie patrzac na to bardzo ale to bardzo ja kocham i nie moge bez niej zyc nie wiem dlaczego tak jest!!!!czasami zastanawiam sie czy to poprostu milosc czy przyzwyczajenie!!!!jednak milosc bo nie moge spac i nawet czesto placze mam poprostu tak jak bym sie w niej zakochal poraz pierwszy!!!widujemy sie swiezo po rozlonce nie wiem czy to dobrze wplywa czy nie ale jak ja ja widze to czuje sie lepiej!!!!nie wiem co mam robic ja ja prosze o kolejna szanse ale ona mowi nie!!!ale chce sie widywac jak narazie i poprostu jestem tak smieszany ze nie wiem co mam robic czy dalej naciskac zeby ulegla czy poprostu dac sobie spokoj!!!to bylo juz nasze poraz kolejne rostanie i ona mowi ze ostatnie!!!!;ale ja nie chcem wiem ze jej potrzeboje!!bo ja bardzo kocham a najgorsze to sa moje mysli jak sobie mysle ze ona tera gdzies tam z innym to mam chec wsiasc w samochod i jechac zrobic tam awanture!!!a co najgorsze to nawet mialem mysli samobojcze ale wiem ze do tego nigdy nie do prowadze!!!!!prosze o jakas pomoc jakos mnie nastawic bo poprostu jestem zmieszany i bardzo zdolowany dziekuje pozdrawiam

No z żadnymi samobójstwami mi tu nie wyskakuj !! wiem,że jest ciężko,ale jak kobieta sobie cos postanowiła i serio nie chce z Toba być to nic nie poradzisz :( Nieraz zdrada nie jest potrzebna by kobieta odeszła... :(

Czy kobietę w ogóle stać na uczucia? Tak, ale tylko wtedy, gdy nie ma już innego wyjścia - vide Jenny z Forresta Gumpa: zostaje dopiero wtedy, kiedy wie, że umrze na AIDS, a wcześniej woli każdego gnojka od szczerze kochającego ją bohatera. T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999

Gość SMUTNY22
ale ja chcem o nia walczyc zeby zmienila zdanie!!!!chcem wszystko naprawic i chcem zebysmy byli znowu szczesliwi!!!a co do tych mysli samobojczych nie byly tylko przez nia ogolnie czasami nie chce mi sie zyc!!!:((czy p[oprostu jest warto czy nie?????mi zalezy bardzo i w tej chwili bym poruszyl ziemi i niebo aby wrocila!!!

Gość tak jedna
smutny skad jestes?

Gość SMUTNY22
a do czego ci to???????????